Home Stiri Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

autor Buinoschi Andreea
273 vizualizari

Dan Bittman continuă seria dezvăluirilor despre pandemie și susține că totul a fost o afacere. În opinia sa, cei mai puternici oameni din lume au creat acest virus pentru a-și mări veniturile în mod considerabil.

„Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm din aceste reglementări.

Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere excepțională. Încep să mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, aspirină. O sa înceapă specula, va dați seama. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oamenii de afaceri puternici și, atunci, o să înceapă scandalul între ei”, a spus artistul, pentru cei de la Antena 3.

Aceasta nu a fost prima afirmație controversată pe care cântărețul a făcut-o în legătură cu virusul. Încă din toamna anului trecut, Dan Bittman a declarat că nu crede în coronavirus și că cifrele care au fost arătate mereu au fost doar o minciună pentru a crea panică în rândul oamenilor.

„Dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă? Stau oamenii în metrou… Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici, trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face că, aoleu, nu mai avem locuri în ATI?

Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante și dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, a mai mărturisit solistul trupei Holograf, conform digi24.ro…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies