HomeStiri Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 2 minute timp de citit

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu spune tot ceea ce gândește, fără să țină cont de consecințe sau de cine este persoana respectivă. Așa se face că, de data aceasta, l-a luat în vizor chiar pe Klaus Iohannis, după ce a văzut o fotografie cu el la schi.

„România normală, domnule președinte! Sunt de acord!”, a scris aceasta în dreptul unei fotografii cu președintele. Reacția ei a venit după ce Iohannis i-a sfătuit pe români să stea acasă, pentru a împiedica răspândirea virusului.

12

În urmă cu mai mult timp, controversata Dana Budeanu a oferit un interviu și a vorbit despre pasiunile sale, dar și despre ceea ce face ea în viața de zi cu zi, atunci când oprește camera.

13

„Muncesc enorm. De fapt, fac foarte, foarte, foarte multe lucruri într-un ritm care cred că e prea mult pentru cei de lângă mine, care nu înţeleg cum pot să fac atâtea într-un timp atât de scurt, cu o asemenea energie. Nici eu nu ştiu. Cred că aşa am fost făcută. Mă culc foarte târziu, mă trezesc foarte devreme şi nici când dorm, nu dorm. Mă gândesc, cred, şi în somn la ziua de mâine.

14

Eu nu am dansat niciodată, nu la nivelul acesta, oricum. Îmi place dansul, chiar am vrut să învăţ acum vreo doi ani cu un coregraf, dar una e să faci dans recreativ, alta e să faci show! Coregraful a plecat din ţară, am apucat să studiez cu el doar de vreo două ori, seara, după ce le culcam pe fete (fiindcă viaţa mea este numai atunci când ele dorm)… Revenind la emisiune, propunerea de a participa a fost pentru mine o imensă surpriză, pentru că, spre deosebire de ceilalţi dansatori, eu nu sunt o vedetă. După ce am primit propunerea, am plecat acasă şi m-am gândit. Şi am ajuns la concluzia că trebuie să accept, fiindcă, dacă eu mi-am dorit să fac dans, uite că mi s-a dat prilejul”, a spus aceasta în cadrul unui interviu acordat celor de la life.ro….

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed