HomeStiri Mondene Ioana Năstase, primele detalii amănunțite despre bătaia pe care a primit-o: „O ploaie de palme”

Ioana Năstase, primele detalii amănunțite despre bătaia pe care a primit-o: „O ploaie de palme”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Ioana-Nastase-primele-detalii-amanuntite-despre-bataia-pe-care-a-primit-o-„O-ploaie-de-palme-3.jpg

Nici bine nu trecuse prima săptămână din an, că Ioana Năstase declara că a fost bătută de către soțul ei, Ilie Năstase. În ciuda faptului că până acum nu a vrut să ofere prea multe detalii, iată că, în cele din urmă, a decis să dezvăluie ceea ce s-a întâmplat!

Ioana Năstase, primele detalii amănunțite despre bătaia pe care a primit-o „O ploaie de palme” in Stiri Mondene

„O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez, cât de cât, decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui niciun motiv pentru acest comportament însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar”, a spus Ioana, pentru cei de la click.ro.

Ioana Năstase, primele detalii amănunțite despre bătaia pe care a primit-o „O ploaie de palme” in Stiri Mondene

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile, în cadrul unei emisiuni televizate, aceasta a vrut să lămurească faptul că nu a fost vina vreunei persoane din trecut, ci singurul motiv a fost reprezentat de niște probleme pe care Ilie le are.

Ioana Năstase, primele detalii amănunțite despre bătaia pe care a primit-o „O ploaie de palme” in Stiri Mondene

„Nu are legătură cu nimeni din trecut. Ilie ar trebui să-și lămurească niște probleme din trecut, să și le rezolve și atâta tot. El este puțin cam încărcat. Eu am încercat să-l ajut. Am încercat pe cât s-a putut. Problemele nu au legătură cu Brigitte, ferească Dumnezeu. Nu m-a deranjat femeia niciodată. Pentru mine este o doamnă. Nu știu pentru ceilalți, dar pe mine nu m-a deranjat niciodată. Tot respectul și pentru ea, și pentru Amalia. Eu nu am treabă cu trecutul lui Ilie”, a mărturisit femeia în cadrul unei emisiuni…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed