Home Stiri Ioana Năstase, primele detalii amănunțite despre bătaia pe care a primit-o: „O ploaie de palme”

Ioana Năstase, primele detalii amănunțite despre bătaia pe care a primit-o: „O ploaie de palme”

autor Buinoschi Andreea
190 vizualizari

Nici bine nu trecuse prima săptămână din an, că Ioana Năstase declara că a fost bătută de către soțul ei, Ilie Năstase. În ciuda faptului că până acum nu a vrut să ofere prea multe detalii, iată că, în cele din urmă, a decis să dezvăluie ceea ce s-a întâmplat!

„O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez, cât de cât, decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui niciun motiv pentru acest comportament însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar”, a spus Ioana, pentru cei de la click.ro.

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile, în cadrul unei emisiuni televizate, aceasta a vrut să lămurească faptul că nu a fost vina vreunei persoane din trecut, ci singurul motiv a fost reprezentat de niște probleme pe care Ilie le are.

„Nu are legătură cu nimeni din trecut. Ilie ar trebui să-și lămurească niște probleme din trecut, să și le rezolve și atâta tot. El este puțin cam încărcat. Eu am încercat să-l ajut. Am încercat pe cât s-a putut. Problemele nu au legătură cu Brigitte, ferească Dumnezeu. Nu m-a deranjat femeia niciodată. Pentru mine este o doamnă. Nu știu pentru ceilalți, dar pe mine nu m-a deranjat niciodată. Tot respectul și pentru ea, și pentru Amalia. Eu nu am treabă cu trecutul lui Ilie”, a mărturisit femeia în cadrul unei emisiuni…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies