Home Stiri Dana Nalbaru si Dragos Bucur au adoptat o fetita. Ioana Ginghina a oferit detalii

Dana Nalbaru si Dragos Bucur au adoptat o fetita. Ioana Ginghina a oferit detalii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Detalii nemaipomenite sunt oferite de Ioana Ginghină referitoare la adopția făcută de cuplul format din Dana Nalbaru și Dragoș Bucur.

 

Soția actorului Alexandru Papadopol a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi. Mai mult decât atât, Ioana i-a numit „îngeri pe pământ” pe cei care pot să adopte copiii altora.

„Îi admir pe cei care fac acest lucru. Mi se par îngeri pe pământ oamenii care pot să adopte alţi copii. Ştiam de adopţia pe care vor să o facă. Mi se pare că Alexandru, la vremea respectivă, a dat recomandări pentru ei. Ştiu că ei de foarte mult timp fac acest lucru. Adică au urmat nişte paşi care au durat destul de mult. Şi ştiu că printre cei care au făcut recomandări s-a numărat şi Alexandru. Amândoi sunt foarte buni şi dedicaţi. Dana este o mamă extraordinară!”, a declarat Ioana Ginghină la postul Kanal D.

Se știe că atât Dragoș, dar și Dana sunt persoane foarte discrete și nu au dorit să vorbească încă de fetița care a devenit oficial cel de-al treilea copil al familiei.

La premiera filmului unde Dragoș Bucur are rolul principal a confirmat adopția fetiței, însă a mai spus că nu dorește să vorbească despre acest subiect…

„Da, e adevărat că am adoptat un copil, însă cu scuzele de rigoare nu aş vrea să vorbesc despre subiectul acesta. Dar da, suntem cinci”, a afirmat scurt actorul și prezentatorul Dragoș Bucur.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies