HomeStiri Mondene Dana Războiu a vorbit despre divorț. „Nu mi-a mai păsat de imaginea mea”

Dana Războiu a vorbit despre divorț. „Nu mi-a mai păsat de imaginea mea”

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Dana-Războiu-a-vorbit-despre-divorț.-„Nu-mi-a-mai-păsat-de-imaginea-mea”2.jpg

După divorțul de politicianul Ovidiu Brânzan, cel ce i-a fost primul soț, Dana Războiu a trecut prin momente extrem de grele care s-au transformat în timp în adevărate drame.

Dana Războiu a vorbit despre divorț. „Nu mi-a mai păsat de imaginea mea”2 in Stiri Mondene

Aceasta a decis că ar fi timpul să vorbească despre acele momente grele, pentru a fi un exemplu pentru toate femeile care se pun mereu pe locul al doilea și nu reacționează la momentul potrivit atunci când trec prin astfel de drame.

„Eu am divorțat acum mulți ani. Eram atât de supărată și de revoltată încât nu mi-a mai păsat de imaginea mea și de faptul că poate nu dă bine. Atunci am fost la poliție, am făcut plângere, acum, privind în urmă, mă gândesc cât curaj am avut totuși pentru că primul meu soț era politician, fusese ministru, era susținut de partidul lui. Nu, nu a fost un incident izolat, a fost picătura care a umplut paharul. M-am prefăcut. M-am prefăcut că mi-e bine, m-am prefăcut că sunt puternică până am ajuns să fiu așa. «Fake it till you make it» la mine a funcționat perfect. Eram în continuare prezentatoarea TVR-ului, nu conta că am plâns toată ziua, eu seara trebuia să fiu fresh, zâmbitoare, senină, puternică”, a povestit Dana Războiu.

„Subsemnata Războiu Dana, susțin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresată fizic de soțul meu, Brânzan Ovidiu. Menționez ca acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii și picioarele”, a declarant Dana Războiu, iar fostul ei soț nu a ezitat să îi răspundă tot în mod public.

„Nu era o relație perfectă, s-au acumulat multe probleme, care se rezolvă în interiorul cuplului. Nu am agresat-o, nu aș putea face acest lucru”, a răspuns fostul soț al Danei Războiu, Ovidiu Brânzan…

Dana Războiu a vorbit despre divorț. „Nu mi-a mai păsat de imaginea mea” in Stiri Mondene

După aceste declarații, Dana Războiu a primit sute de mesaje de încurajare de la femeile care au trecut și ele, la rândul lor, prin astfel de situații extrem de dificile și au făcut același lucru, dar și de la cele ce au decis să tacă iar acum, în sfârșit, au prins curaj. Jurnalista a sfătuit toate femeile să se pună mereu pe primul loc și să nu accepte niciodată astfel de tratamente de la partenerii lor de viață deoarece iubirea înseamnă armonie și nu tensiune, stres și chiar bătaie.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed