Home Stiri Daniel Buzdugan nu vrea să audă de destinațiile exotice. Ce locuri preferă actorul?

Daniel Buzdugan nu vrea să audă de destinațiile exotice. Ce locuri preferă actorul?

autor Elena Yvette
172 vizualizari

Daniel Buzdugan este îndrăgostit de România şi oamenii de aici.

Daniel Buzdugan nu vrea sa auda de destinatiile exotice. Ce locuri prefera actorul 2

Nu ratează niciun moment să promoveze locurile în care a crescut sau pe care le-a vizitat. Nu găseşte nimic interesant la destinațiile exotice după care românii se dau în vânt. O altă ţară care l-a fascinat pe Buzdugan este Grecia. Atunci când nu îşi face vacanţele în România, Daniel Buzdugan este pe insulele Greciei.

Daniel Buzdugan nu vrea sa auda de destinatiile exotice. Ce locuri prefera actorul 1

„Promovez turismul românesc şi grecesc. Eu sunt îndrăgostit de Maramureş şi de Creta, deci două zone: Nord şi Sud. Plus că şi oamenii din cele două zone se aseamănă. Eu am zis că cretanii sunt maramureşenii grecilor pentru că sunt oameni liniştiţi, calmi, aşezaţi. Ei sunt pe principul «siga, siga», adică «încet, încet». De multe ori mi se întâmpla să fiu la o tavernă şi să cer repede nota şi ei îmi raspuneau «siga, siga»”, a declarat Daniel Buzdugan pentru Libertatea.

Daniel Buzdugan este genul de om care caută mai mult locuri încărcate de istorie şi mai puţin locuri unde ai nevoie de genţi scumpe sau alte accesorii luxoase…

Daniel Buzdugan nu vrea sa auda de destinatiile exotice. Ce locuri prefera actorul

„Maldive, Cancun, Bora-Bora sunt destinaţii foarte ieftine pentru mine, iar la ieftineală să se ducă alţii. Atâtea păpuşele care se duc ele cu buzele ţuguiate pe acolo, de ce să le stricăm vacanţa? Plus că la Maldive şi alea, alea nu trebuie să citeşti despre locurile respective, pentru că nu prea au istorie. E cu pisici de mare, cu genţi scumpe, cu din astea. Pe când la greci trebuie să vezi cine a fost Zeus, cine a fost mama lui Zeus, cum a fost el băgat în peșteră. Cu siturile arheologice”, a mai declarat Buzdugan pentru sursa citată.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies