HomeStiri Mondene Daniela Gyorfi a fost criticată dur în mediul online: „Arăți precum o vrăjitoare”

Daniela Gyorfi a fost criticată dur în mediul online: „Arăți precum o vrăjitoare”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Daniela-Gyorfi-a-fost-criticata-dur-in-mediul-online-„Arati-precum-o-vrajitoare-3.jpg

Daniela Gyorfi a criticată dur de către fanii săi, după ce a încărcat mai multe poze pe Instagram. Internauții i-au reproșat faptul că operațiile estetice pe care și le-a făcut sunt mult prea multe, iar rezultatul este de-a dreptul catastrofal.

„Doamne, ce ți-ai făcut”, „Arăți precum o vrăjitoare”, „Vă distrugeți cu operațiile”, „E bine să nu exagerezi, riști să-ți înăsprești figura! Pupici și tot binele din lume alături de iubirile tale!”, „Am crezut că e genul de poză unde trebuie să identifici greșelile”, „Eu nu te-am recunoscut”, „Sper că e un filtru”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care Daniela le-a primit.

Daniela Gyorfi a fost criticată dur în mediul online „Arăți precum o vrăjitoare” in Stiri Mondene

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva vreme, artista a declarat că nu își modifică buzele folosind filtre, dar a recunoscut că a apelat la mai multe intervenții chirurgicale. Anul trecut, într-un interviu, aceasta a mărturisit faptul că are trei operații la nivelul sânilor, iar pentru față a decis să apeleze la câteva proceduri noninvazive.

Daniela Gyorfi a fost criticată dur în mediul online „Arăți precum o vrăjitoare” in Stiri Mondene

„Mi-e şi ruşine, nu ştiu cum să mai spun. Nu am operaţii estetice la faţă, că astea se văd. Mi-am făcut nişte proceduri noninvazive. Am trei operaţii la sâni. Şi de la lumină şi de la ruj am buzele mai mari. Dacă ai buzele mai subţiri, dai cu rujul mai aşa. Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche”, a declarat cântăreața în emisiunea Agenția VIP.

Daniela Gyorfi a fost criticată dur în mediul online „Arăți precum o vrăjitoare” in Stiri Mondene

În urmă cu ceva timp, Daniela a recunoscut faptul că, deși între ea și soțul său lucrurile merg bine, posibilitatea unei despărțiri există: „Dacă un bărbat vrea să te înşele, poţi să faci orice, dragostea cu forţa nu se poate. I-am spus şi acum… dacă vrei să te duci cu alta… dacă îţi place alta… Cu timpul îţi dai seama că dacă ai multe în comun cu un partener, asta e important. Noi ne şi certăm, dar trecem peste. Tolerez multe, dacă vrea să iasă cu băieţii… Într-o relaţie nu are rost să stai să îţi baţi joc de tine. Eu mă implic în relaţia cu George, până îl voi iubi, chiar şi după 40 de ani o femeie poate să îşi refacă viaţa”…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed