Home Stiri Daniela Gyorfi a fost criticată dur în mediul online: „Arăți precum o vrăjitoare”

Daniela Gyorfi a fost criticată dur în mediul online: „Arăți precum o vrăjitoare”

autor Buinoschi Andreea
148 vizualizari

Daniela Gyorfi a criticată dur de către fanii săi, după ce a încărcat mai multe poze pe Instagram. Internauții i-au reproșat faptul că operațiile estetice pe care și le-a făcut sunt mult prea multe, iar rezultatul este, de-a dreptul, catastrofal.

„Doamne, ce ți-ai făcut”, „Arăți precum o vrăjitoare”, „Vă distrugeți cu operațiile”, „E bine să nu exagerezi, riști să-ți înăsprești figura! Pupici și tot binele din lume alături de iubirile tale!”, „Am crezut că e genul de poză unde trebuie să indentifici greșelile”, „Eu nu te-am recunoscut”, „Sper că e un filtru”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care Daniela le-a primit.

2

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva vreme, artista a declarat că nu își modifică buzele folosind filtre, dar a recunosut că a apelat la mai multe intervenții chirurgicale. Anul trecut, într-un interviu, aceasta a mărturisit faptul că are 3 operații la nivelul sânilor, iar, pentru față, a decis să apeleze la câteva proceduri non-ivazive.

3

„Mi-e şi ruşine, nu ştiu cum să mai spun. Nu am operaţii estetice la faţă, că astea se văd. Mi-am făcut nişte proceduri non-invazive. Am trei operaţii la sâni. Şi de la lumină şi de la ruj am buzele mai mari. Dacă ai buzele mai subţiri dai cu rujul mai aşa. Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche.”, a declarat cântăreața, în emisiunea „Agenția VIP”.

4

În urmă cu ceva timp, Daniela a recunoscut faptul că, deși întrea ea și soțul său lucrurile merg bine, posibilitatea unei despărțiri există: „Dacă un bărbat vrea să te înşele, poţi să faci orice, dragostea cu forţa nu se poate. I-am spus şi acum… dacă vrei să te duci cu alta… dacă îţi place alta… Cu timpul îţi dai seama că dacă ai multe în comun cu un partener, asta e important. Noi ne şi certăm, dar trecem peste. Tolerez multe, dacă vrea să iasă cu băieţii… Într-o relaţie nu are rost să stai să îţi baţi joc de tine. Eu mă implic în relaţia cu George, pănă îl voi iubi, chiar şi după 40 de ani o femeie poate să îşi refacă viaţa”.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies