Home Stiri Iată ce a făcut Mirela Vaida, în ziua în care a aniversat 11 ani de căsnicie! Fanilor nu le-a venit să creadă

Iată ce a făcut Mirela Vaida, în ziua în care a aniversat 11 ani de căsnicie! Fanilor nu le-a venit să creadă

autor Buinoschi Andreea
200 vizualizari

Ieri, Mirela Vaida a aniversat 11 ani de când ea și soțul său și-au unit destinele. Cu toate acestea, vedeta nu a sărbătorit acest lucru în mare fel, așa cum este normal, ci a făcut ceva total neașteptat.

În timp ce bărbatul său și copiii erau plecați în oraș, prezentatoarea de la Antena 1 a făcut ceea ce face orice femeie măritată. Aceasta a făcut mâncare și nu a mai ținut cont de semnificația zilei. Cu toate acestea, mesajul scris de ea pe Instagram a fost destul de haios și nu părea foarte deranjată de această situație.

„Astăzi, împlinim 11 ani de căsnicie!!! 19.09.2009!! A plecat familionul în oraș, la cumpărături! Eu am rămas să sărbătoresc cum știu mai bine: la cratiță!! Așa că vă aștept la masă: supă de fasole verde, supă de găluști, tocăniță de cartofi cu afumătură, orez cu pui și ciuperci!! Hai, la mulți ani!!!! Tocmai mi-am pus un pahar de vin alb cu trei cuburi de gheață!! Vă puup!”, a scris Mirela în dreptul pozei postate pe internet.

„Mâncare ca la popota ofițărească, Mireluș, ești o harnică, dar ți-ar fi bun un ajutor, că muncești prea mult. Oricum, felicitări pentru tot ce ești!”, „Mulți ani fericiți și binecuvântați de Dumnezeu împreună cu familia!”, „O gospodină de milioane, o familie fericită”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit.

Conform okmagazine.ro, Mirela Vaida nu exclude posibilitatea de a mai face încă un copil: „Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori… să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi. Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că… nu am probleme. Mulțumesc lui Dumnezeu, corpul meu a dus aşa de bine sarcinile, am născut natural, nu îmi este teamă de nimic, am alăptat copiii, mă ocup de ei… Iarăși va însemna o perioadă în care ies din muncă”…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies