HomeStiri Mondene De ce curele de detoxifiere sunt o pierdere de timp

De ce curele de detoxifiere sunt o pierdere de timp

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 651 views
legume in Stiri Mondene

Se pare că este un adevărat trend să ţii măcar o dată o cură de detoxifiere, însă nu este deloc atât de simplu pe cât pare. Nu ar fi minunat dacă am putea curăţa totul cu numai câteva piureuri?

legume

Ghinion. Curele de detoxifiere sunt o adevărată pierdere de timp. Este foarte simplu să cumperi căteva plicuri de ceai şi să aştepţi să ai un organism ca nou. Mai mult, unii producători promit chiar că în urma unei cure vei scăpa şi de câteva kilograme sau chiar vei trata unele probleme de sănătate. Totuşi, după câteva luni de “tratament” realizezi că nu sesizezi nicio îmbunătăţire. De ce?

Răspunsurile se află în domeniul științei, precum și în modul în care corpul uman lucrează diferit de la om la om. De aceea, o cură de dezintoxifiere poate să îţi facă mai mult rău.

Sucul verde nu îţi curăţă organismul

Cine nu şi-ar dori ca un amestec încântător de varză, verdeţuri, sevă de copac şi lacrimi de unicorn să îi rezolve orice problemă, în timp ce el continuă să consume alimente grase, pline de zaharuri şi de calorii? Iar dacă le cumperi din comerţ, în loc să ţi le prepari singură, te poţi trezi că  cele mai multe sucuri verzi sunt doar apă cu zahăr.

 

Descoperă de ce curele de detoxifiere sunt o pierdere de timp AICI.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed