De ce divorțează Ioana Simion de Ilie Năstase: „Când nu mai există…”

Share

Ioana Simion a făcut primele declarații cu privire la divorțul de Ilie Năstase.

Bruneta este cea care a decis să se despartă de fostul jucător de tenis, dar a preferat să fie reținută în explicații. Motivul care a dus la divorț este lipsa comunicării.

„Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e normal ca fiecare să meargă pe drumul lui. E mai bine așa.

E decizia mea și consider că ne prinde bine amândurora acest divorț”, a declarat Ioana Simion în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Aceasta a declarat că a încercat să vorbească cu el, dar nu au reușit să aibă aceeași perspectivă.

„Ultima oară ne-am întâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții.

Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o.

Din punctul meu de vedere, într-o relație, când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e.

Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume”, a adăugat Ioana Simion.

Bruneta a mai spus și că nu își dorește ca divorțul să fie cu scandal.

„Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim.

Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea”,a mai declarat aceasta.

Ioana Simion și Ilie Năstase se pregăteau în urmă cu trei săptămâni să se cunune și religios, dar acum ea nu își mai dorește decât să demareze procedurile de divorț.

„El își dorește, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață…

Aș minți să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorț cât mai curând, deja m-am interesat”, a conchis Ioana Simion.

Sursa: wowbiz.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente