Home Stiri De ce a eșuat relația dintre Mariah Carey și fostul ei iubit?

De ce a eșuat relația dintre Mariah Carey și fostul ei iubit?

autor Elena Yvette
11 vizualizari

Fostul iubit al cântăreței Mariah Carey face dezvăluiri cu privire la relația lor și povestește despre motivele care au dus la despărțire.

carey

După o lungă perioadă în care au refuzat să vorbească public despre fosta lor relație, fostul iubit al cântăreței rupe tăcerea și face mărturisiri uimitoare. Acesta consideră că faptul că s-au întâlnit a fost o pură greșeală.

„A fost o greşeală”, crede el despre logodna lor. Australianul James Packer, în vârstă de 50 ani, a rupt tăcerea şi a dezvăluit toate problemele pe care le-a avut alături de fosta lui logodnică, Mariah Carey.

mariah-carey-july-2014-billboard-650

Australianul avea o datorie de trei milioane de dolari atunci când au început să se întâlnească. El a declarat că acest lucru nu a fost un impediment în relația lor, ba chiar a fost susținut și încurajat de către cântăreață, care i-a oferit tot sprijinul ei…

Fostul iubit al cântăreței nu a spus niciun lucru negativ la adresa fostei sale iubite, ba chiar a declarat că o respectă: „Mariah este o femeie de calitate. Dar a fost o greşeală atât pentru mine, cât şi pentru ea tot ce s-a întâmplat între noi” a afirmat el.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!