Home Stiri De ce a eșuat relația dintre Mariah Carey și fostul ei iubit?

De ce a eșuat relația dintre Mariah Carey și fostul ei iubit?

autor Elena Yvette
574 views 2 minute timp de citit

Fostul iubit al cântăreței Mariah Carey face dezvăluiri cu privire la relația lor și povestește despre motivele care au dus la despărțire.

carey

După o lungă perioadă în care au refuzat să vorbească public despre fosta lor relație, fostul iubit al cântăreței rupe tăcerea și face mărturisiri uimitoare. Acesta consideră că faptul că s-au întâlnit a fost o pură greșeală.

„A fost o greşeală”, crede el despre logodna lor. Australianul James Packer, în vârstă de 50 ani, a rupt tăcerea şi a dezvăluit toate problemele pe care le-a avut alături de fosta lui logodnică, Mariah Carey.

mariah-carey-july-2014-billboard-650

Australianul avea o datorie de trei milioane de dolari atunci când au început să se întâlnească. El a declarat că acest lucru nu a fost un impediment în relația lor, ba chiar a fost susținut și încurajat de către cântăreață, care i-a oferit tot sprijinul ei…

Fostul iubit al cântăreței nu a spus niciun lucru negativ la adresa fostei sale iubite, ba chiar a declarat că o respectă: „Mariah este o femeie de calitate. Dar a fost o greşeală atât pentru mine, cât şi pentru ea tot ce s-a întâmplat între noi” a afirmat el.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies