HomeStiri Mondene De ce nu poartă Brigitte Macron fustă lungă? Motivul este unul neaşteptat!

De ce nu poartă Brigitte Macron fustă lungă? Motivul este unul neaşteptat!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/08/De-ce-nu-poartă-Brigitte-Macron-fustă-lungă-6.jpeg

Brigitte Macron este soţia preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron.

De ce nu poartă Brigitte Macron fustă lungă 6

Aceasta a atras atenţia încă de când şi-a intrat în rolul de Primă Doamnă. Mai întâi, din cauză că există o diferență foarte mare de vârstă între cei doi. Brigitte are 64 de ani, iar soţul acesteia, 39 de ani.

De ce nu poartă Brigitte Macron fustă lungă 5Ce a mai atras atenţia a fost şi alegerile vestimentare, care uneori au părut neinspirate pentru funcţia pe care o poartă. Brigitte Macron a apărut de foarte multe ori cu rochii prea scurte pentru o Primă Doamnă, sau cu jeanşi strânşi pe corp. Niciodată nu şi-a făcut apariţia în rochie lungă şi există un motiv pentru asta.

De ce nu poartă Brigitte Macron fustă lungă 1 De ce nu poartă Brigitte Macron fustă lungă 4 De ce nu poartă Brigitte Macron fustă lungă 3

Brigitte Macron a acordat un interviu revistei Elle şi a dezvăluit şi motivul pentru care nu poartă niciodată rochii sau fuste lungi…

„Fustele şi rochiile mele nu sunt mini. Sunt toate deasupra genunchilor. Am purtat şi minijup când eram mai tânăra […]. Apoi, odată cu înaintarea în vârstă, mi s-a părut firesc să fac trecerea la ţinute care coborau sub genunchi. Până într-o zi când bunica mea, văzându-mă cu o fustă lungă, mi-a zis: «Ăăă, arăţi ca o babă!». A fost ultima dată în care am mai purtat fustă sub genunchi”, a povestit amuzată Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron.

 

Sursa: avantaje.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed