Home Stiri De data aceasta, Loredana Groza chiar a întrecut măsura. Iată ce a mai făcut!

De data aceasta, Loredana Groza chiar a întrecut măsura. Iată ce a mai făcut!

autor Buinoschi Andreea
416 vizualizari

Deși a împlinit 50 de ani, Loredana Groza arată foarte bine și nu lasă vârsta să o oprească din a face lucrurile ca în tinerețe. În ultima vreme, artista pozează din ce în ce mai provocator, în ciuda gurilor rele care o critică mereu. Cu toate acestea, Loredana nu se oprește. De data aceasta, artista a întrecut măsura.

Aceasta a încărcat pe contul său de socializare o poză de la mare, când era îmbrăcată într-un costum de baie multe prea transparent. Bărbații nu și-au mai putut lua ochii de la poză, deoarece sfârcurile vedetei erau extrem de vizibile.

A vrut să le arate și fanilor cât de bine se simte și că a renunțat de ceva vreme la inhibiții și a pus poza pe rețelele sociale ale sale. Cu toate acestea, fanii nu au apreciat gestul, ba chiar l-au considerat mult prea indecent. Aceștia nu au stat prea mult pe gânduri, iar reacțiile lor nu au întârziat să apară. „Ești prea de tot / Ți se vede ceva / E cam mult, totuși / O să apari în toate ziarele / Deosebită și superbă”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care Loredana le-a primit.

Loredana Groza pare să fi descoperit elixirul tinereții și nu l-a ținut doar pentru ea. Conform Libertatea.ro, dieta ei este una echilibrată și duce și o viață sănătoasă. „Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat artista…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies