HomeStiri Mondene Declaratie emotionanta – Ioana Tufaru si viitorul sot au un buget de Paste de 150 de lei

Declaratie emotionanta – Ioana Tufaru si viitorul sot au un buget de Paste de 150 de lei

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Ioana Tufaru si viitorul sot au un buget de Paste de 150 de lei in Stiri Mondene

Ioana Tufaru nu are un loc de muncă, iar viitorul ei soț lucrează la o companie de salubritate unde câștigă în jur de 1.500 de lei lunar. Cu toate acestea, cei doi sunt foarte fericiți alături de fiul lor, Luca.

Ioana Tufaru si viitorul sot au un buget de Paste de 150 de lei in Stiri Mondene

Acum, în preajma sărbătorilor pascale, Ioana Tufaru a făcut o declarație tristă. Ea și Ionuț nu își permit prea multe, așa că și-au alocat un buget de 150 de lei, din care știu exact ce vor face.

„Așteptăm Paștele, ca orice creștin, dar nu o să mergem nicăieri, o să stăm acasă. M-am gândit să fac pentru Ionuț și Luca 20 de ouă roșii, 40 de sarmale și 30 de ouă umplute, un cozonac, o sticlă de vin. Am noroc că eu nu mănânc foarte mult de când am inelul ăla gastric cu care am reușit să slăbesc 30 de kilograme din luna octombrie”, a declarat Ioana Tufaru pentru Click!.

În urmă cu câțiva ani, omul de afaceri George Becali le-a oferit celor doi o garsonieră.

Chiar dacă se descurcă foarte greu și nu au cum să facă economii, Ioana Tufaru și viitorul ei soț nu se plâng.

Se pare că fiul lor este cel care îi motivează să meargă mai departe și să aibă încredere în Dumnezeu. Tufaru a declarat că urmează să îl dea pe Luca la grădiniță, însă nu se grăbesc foarte tare…

„Pe Luca trebuie să îl dăm la grădiniță, o să mă duc după Paște să văd dacă mai sunt locuri, dacă nu, o să îl dăm la anul”, a încheiat fiica Andei Călugăreanu, Ioana Tufaru.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed