HomeStiri Mondene Apropiații au dezvăluit ce operație estetică și-a făcut Nicoleta Luciu

Apropiații au dezvăluit ce operație estetică și-a făcut Nicoleta Luciu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 989 views
apropiatii-au-dezvaluit-ce-operatie-estetica-si-facut-nicoleta-luciu in Stiri Mondene

Nicoleta Luciu și-a anunțat săptămâna trecută fanii că își va face o nouă operație estetică. Deși a evitat să spună concret despre ce este vorba, apropiații au dat-o de gol.

apropiatii-au-dezvaluit-ce-operatie-estetica-si-facut-nicoleta-luciu

Nicoleta Luciu a renunțat în urmă cu câțiva ani la viața din București și s-a mutat la Miercurea Ciuc împreună cu familia sa, întrucât soțul său are acolo câteva afaceri, care îl țineau mai mereu departe de capitală. De atunci, Nicoleta Luciu a dispărut treptat din viața publică, foarte puține detalii din viața intimă fiind cunoscute.

Cu toate acestea, de curând, Nicoleta Luciu pare că a revenit la obiceiurile de dinainte de naștere. După un drum până la o clinică privată din București, aceasta și-a anunțat prietenii virtuali, direct din cabinetul medicului estetician, că urmează să facă o nouă intervenție chirurgicală.

„Astăzi am venit pentru o nouă intervenție. La ora 07.00 m-a trimis să fac analize, multe analize. O să vedeți ce o să facă. Am emoții! În câteva minute intru în operație! Vă țin la curent cu rezultatele. Noi suntem pregătiți să intrăm în sala de operații. O să vedeți o transformare spectaculoasă de care noi, femeile… Noi, femeile, ne dorim mereu să arătăm bine”, și-a anunțat aceasta prietenii virtuali printr-un live.

Cu toate că nu a vrut să spună ce retușuri și-a făcut, apropiații au dat-o de gol. Se pare că Nicoleta Luciu ar fi suferit o operație de liposucție, respectiv i-a fost îndepărtată toată grăsimea de sub sâni și până la genunchi, ulterior aceasta fiindu-i reinjectată în zona posteriorului, conform apropiaților brunetei…

De-a lungul timpului, Nicoleta Luciu a apelat de nenumărate ori la bisturiu, făcând chiar și câteva drumuri până în Turcia pentru a arată exact așa cum își dorea. Vedeta a mai apelat și în trecut la aceasta intervenție chirurgicală, întrucât corpul ei este predispus la îngrășare, în ciuda stilului de viață sănătos pe care îl are.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed