HomeStiri Mondene Detox cu prăjituri: Mănânci DESERT la fiecare masă şi SLĂBEŞTI

Detox cu prăjituri: Mănânci DESERT la fiecare masă şi SLĂBEŞTI

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 722 views
Detox-cu-prăjituri-Mănânci-DESERT-la-fiecare-masă-şi-SLĂBEŞTI in Stiri Mondene

Astăzi vei face cunoştinţă cu un concept nou: detoxul cu prăjituri. În cele ce urmează, vei citi despre o dietă care îţi permite să mănânci un desert sănătos după fiecare masă şi care te ajută să slăbeşti. În plus, vei regăsi în articol reţeta acestei prăjituri deosebit de gustoase şi diet-friendly.

Detox cu prăjituri Mănânci DESERT la fiecare masă şi SLĂBEŞTI

Persoanele care încearcă să slăbească încearcă să excludă din alimentaţia lor anumite „ingrediente”, cum ar fi prăjiturile, torturile, produsele de patiserie şi alte bunătăţi şi deserturi, aşa că ajung să nu îşi mai îngăduie să consume nimic dulce.

Dar o femeie pe nume Deborah Schipper a elaborat un plan de dietă complet diferit, care îţi permit să te tratezi cu ceva dulce după fiecare masă, în timp ce încă vei pierde în greutate.

Deborah Schipper, care recunoaşte că iubeşte dulciurile, numeşte acest plan „dieta de detox cu prăjituri” şi oferă reţete pentru torturi şi alte deserturi, preparate fără niciun ingredient procesat.

Totul se rezumă la un mic dejun sănătos, prânz şi cină, dar ideea mea este şi despre alimentele nocive transformate în alimente benefice – aşa că dieta mea conţine deserturi precum clătitele, care sunt, de fapt, foarte bune pentru tine„, spune Deborah Schipper, potrivit publicaţiei Daily Mail.

„Poţi mânca tort sau prăjituri la micul dejun şi să fii sănătoasă. Cu prăjiturile care se pot prepara în cană, poţi avea deserturi pe care le poţi mânca dimineaţa, la micul dejun, şi te vei simţi sătulă până la masa de prânz„, mai spune femeia care a creat această dietă inedită.

De asemenea, există un plan de patru săptămâni pentru această dietă, care se numeşte „Cake Cleanse”, în traducere, detoxul cu prăjituri. Autoarea primeşte sprijinul şi aprobarea pentru reţetele ei de la o nutriţionistă din Sydney, Jennifer May, potrivit publicaţiei Express Tribune.

„Elementele dăunătoare din prăjituri şi deserturi precum zahărul, glutenul, conservanţii, aditivii şi grăsimile nesănătoase au fost înlocuite cu ingrediente simple şi naturale, care sunt bogate în vitamine şi minerale esenţiale, proteine care întăresc organismul, carbohidraţi care oferă energie corpului, fibre săţioase şi grăsimi sănătoase”, a spus Deborah Schipper pe Facebook.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed