HomeStiri Dieta cu dragoste: principiile prin care slăbeşti sănătos

Dieta cu dragoste: principiile prin care slăbeşti sănătos

autor Elena Yvette
683 views 3 minute timp de citit

Stefani Ruper este autoarea a două cărţi de mare succes şi totodată expert în dieta Paleo adaptată pentru sănătatea femeilor. Volumele ce îi poartă semnătura sunt un ghid rapid pentru a obţine o piele frumoasă şi curată, dar şi o carte despre nutriţie şi soluţiile alimentare recomandate pentru femeile care ţin dietă. Aşa că azi îţi prezentăm dieta cu dragoste, aşa cum a fost ea imaginată de Stefani Ruper.

Dieta cu dragoste principiile prin care slăbeşti sănătos

În urmă cu câţiva ani, Stefani Ruper a scris o carte care a devenit best-seller, intitulată „Sexy by Nature”. Acest volum i-a setat întreaga argumentare pe tema cum să fie o femeie sănătoasă.

Într-o zi, pe când se afla într-un avion, urmând să zboare timp de 8 ore, Stefani Ruper s-a gândit la modul în care a fost nevoită să folosească cuvântul „dietă” pentru a descrie lucrul în care ea crede şi care este cel mai bun cuvânt pe care îl poate pune lângă cuvântul „dietă”.

Care este, aşadar, cea mai bună dietă?

Cea mai bună dietă, crede, Stefani Ruper, este DIETA CU DRAGOSTE.

Împreună cu femeile alături de care lucrează, specialista spune că ele sunt persoane care ţin dieta cu dragoste. Obiceiurile lor alimentare sunt stabilite pe o fundaţie de dragoste, în primul rând. Şi, făcând astfel, ele nu sunt deloc „la dietă”.

Iată mai jos care sunt principiile după care trăieşti şi te ghidezi dacă ţii o dietă cu dragoste:

  1. Îţi iubeşti corpul prin prisma faptului că…
    Îţi ierţi şi îţi accepţi corpul
    Atunci când ţii dieta cu dragoste, tu îţi ierţi corpul pentru toate „imperfecţiunile” sale. Tu înveţi să îi accepţi genetica, îi accepţi istoria, îi accepţi lucrurile care i s-au întâmplat pe parcursul vieţii tale.

Cine şi ce eşti tu în acest moment este colecţia unor zeci de ani în care ai mâncat diferite alimente şi ai avut diferite comportamente, ai avut parte de evenimente şi încercări, ai avut lupte şi bucurii. Viaţa ta a fost o mare şi complicată varză, iar corpul tău a încercat să facă tot posibilul pentru a fi sănătos pe parcurs, este de părere Stefani Ruper pe blogul său.

Aşadar iartă-ţi corpul. Toate acele „imperfecţiuni” şi „defecte” pe care le percepi sau le experimentezi nu sunt din vina corpului tău. Ele sunt din vina LUMII, deoarece lumea aceasta este un loc dificil în care suntem nevoite să trăim.

Tu trebuie să îţi vezi corpul ca pe un organism frumos, calm care face tot posibilul pentru a se descurca în această lume dificilă. Şi vei experimenta şi sentimente de bucurie pe măsură ce îţi iubeşti corpul şi îl apreciezi, dar îl şi răsfeţi cu dragostea pe care o merită.

Descoperă toate principiile acestei diete pe feminis.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..