HomeStiri Mondene După 5 ani de relație, a făcut pasul cel mare! Gabriel Cotabiță s-a căsătorit!

După 5 ani de relație, a făcut pasul cel mare! Gabriel Cotabiță s-a căsătorit!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 910 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/09/gabriel_cotabita_1.jpg

Gabriel Cotabiță s-a căsătorit cu cea care i-a fost alături în ultimii cinci ani, Alina. Cei doi au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, cununia având loc în mare secret.

gabriel_cotabita_1

Alina a făcut primele declarații despre fericitul eveniment.

„Am avut emoţii, încă mai am emoţii, se vede! Eu sunt emoţionată şi pentru el. Asta a făcut, după ce s-a trezit din respectiva comă. Momentul în care mi-a dat inelul de logodnă a fost în decembrie, de ziua mea. L-am întrebat de trei ori dacă e singur. (…) Cred că orice declaraţie pe care o face, fără să fie pompoasă, e importantă. Un simplu «Te iubesc», «Vreau să-mi fii alături» spune. Mă surprinde cu drăgălăşenia lui, cu iubire, cu tandreţe, cu o floare, din când în când”, a mărturisit, Alina, soţia lui Gabriel Cotabiţă la Antena 1.

„Nu, nu sunt emoţionat. Eram convins că o să spună «Da», aşa că nu am avut emoţii. În cinci ani de când ne cunoaştem a reuşit să-mi fie alături în momente grele, nu am avut niciodată parte de reproşuri, nu ne plictisim unul de celălalt”, a declarat Gabriel Cotabiță la același post tv.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed