HomeStiri Mondene După despărțirea de Speak, Adelina Pestrițu a decis, în sfârșit, să vorbească despre iubire

După despărțirea de Speak, Adelina Pestrițu a decis, în sfârșit, să vorbească despre iubire

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Adelina-Pestrițu-a-trăit-o-frumoasă-poveste-de-dragoste-alături-de-Speak-iar-după-neașteptata-despărțire-vedeta-a-decis-să-se-„izoleze”-și-să-nu-mai-aducă-vorba-despre-viața-ei-amoroasă..jpg

Adelina Pestrițu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Speak, iar după neașteptata despărțire, vedeta a decis să se „izoleze” și să nu mai aducă vorba despre viața ei amoroasă.

Adelina Pestrițu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Speak iar după neașteptata despărțire, vedeta a decis să se „izoleze” și să nu mai aducă vorba despre viața ei amoroasă.

Deoarece deja a trecut destul de mult timp, Adelina a decis totuși să spună câteva cuvinte despre ceea ce înseamnă iubirea pentru ea, fără vreo referire la o persoană anume.

„Fac multe gesturi frumoase din dragoste. Aș fi capabilă să îi dau haina de pe mine. Sunt capabilă să fac orice pentru confortul partenerului. învățăm din experiențe, nu-mi pare rău de nimic. Dacă nu a știut să fie apreciat, asta e. Dumnezeu le așază numai cum el știe. Fac bine oamenilor. Viața nu e numai cu întâmplări roz. Mi-aș dori să ajung în Filipine. Mi-am propus ca până la vârsta de 45 de ani să vizitez toată lumea”, a menționat Adelina Pestrițu în cadrul unei emisiuni TV.

Adelina Pestrițu a afirmat, fără nicio reținere, că este o persoană extrem de credincioasă, dar și o fire romantică. Totuși, atunci când vine vorba despre persoanele de sex masculin din viața ei, Adelina decide să nu scoată absolut niciun cuvânt. Având două relații ce păreau perfecte și trecând prin două despărțiri neașteptate și dureroase, vedeta se consideră o persoană foarte ghinionistă din acest punct de vedere și de aceea nu mai vrea să vorbească despre bărbații din viața ei…

Adelina Pestrițu a devenit cunoscută după mediatizarea divorțului de Liviu Vârciu. După acest eveniment, vedeta a fost implicată în multe proiecte TV, astfel făcându-și o imagine ce nu a mai fost asociată cu fostul ei soț. În 2014, Adelina a început o frumoasă poveste de dragoste alături de Speak, iar după doi ani și șase luni au anunțat pe Facebook sfârșitul relației.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed