Home Stiri După șase ani de la divorț, Mihai Albu a anunțat: „Afacerea mea îi va rămâne ei”

După șase ani de la divorț, Mihai Albu a anunțat: „Afacerea mea îi va rămâne ei”

autor Negriu Elena
9 vizualizari

Mihai Albu, cunoscutul designer de pantofi, și Iulia Albu, designer vestimentar, au fost împreună opt ani, iar din căsnicia lor a rezultat o fetiță pe nume Mikaela.

Iulia și Mihai Albu au divorțat în martie 2013, dar, așa cum este și normal, se ocupă în continuare împreună de fiica lor. Recent, designerul a făcut declarații cu privire la persoana căreia îi va rămâne afacerea de succes pe care o are.

Așa cum era de așteptat, acesta a spus că afacerea îi va rămâne Mikaelei, dar că este liberă să aleagă ce meserie va dori. Mihai Albu a menționat și faptul că micuța are înclinații artistice încă de pe acum.

„Fiica mea va alege ce meserie va dori. Ne are exemple şi pe mine, şi pe mama ei, care suntem implicaţi în lumea modei. Dacă îi va plăcea, cu siguranţă amândoi o vom sprijini. Cu mine învaţă să deseneze pantofi, alegem materiale, tot felul de lucrări, dar totul la nivelul ei. Văd că îi face plăcere să coloreze, să deseneze şi are deja stilul. E destul de perseverentă.

Afacerea mea îi va rămâne, bineînţeles, fetei, pentru că ea e succesorul meu şi tot ce am eu va ajunge la ea. Mi-ar plăcea să aibă drag să ducă frâiele mai departe şi să activeze chiar în locul meu. Dacă nu va lucra în design, probabil va colabora cu alţi designeri şi probabil va duce numele meu mai departe. Nu este o afacere extrem de mare, este o afacere din pasiune. Sunt perioade mai bune şi mai rele”, a declarat Mihai Albu.

Acesta a vorbit și despre cum se înțelege cu fosta sa soție, Iulia. Deși în trecut au avut multe neînțelegeri și nu este rost de împăcare între ei, cei doi se poartă acum civilizat…

„Am o relaţie relativ bună cu fosta mea soţie. Ne vedem de creşterea copilului. Programul de vizită a rămas cel stabilit de instanţă. De sărbători, va fi la mine în al treilea weekend şi împreună vom încerca să facem tot felul de lucruri frumoase. Mikaela e deja mare acum, vorbim la telefon şi ne înțelegem de minune”, a adăugat acesta.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!