Ea este Prima Doamnă a Americii

Share

Începând cu ianuarie 2017, când Donald Trump va fi investit oficial în funcția de președinte al SUA, soția acestuia, Melania Trump, va deveni Prima Doamnă, una dintre cele mai frumoase care au fost până acum în această postură.

Melania Trump

Melania Knavs s-a născut în Sevnica, un oraș din fosta Iugoslavie (actualmente Slovenia), în cadrul unei familii decente, cu posibilități modeste, familia neputând să își permită o altă locuință decât cea dintr-un bloc insalubru.  Situația Melaniei s-a schimbat însă la 16 ani, când un fotograf cunoscut în Europa de Est i-a remarcat frumusețea exotică, iar acest atu a ajutat-o să își facă o carieră în modelling și să devină tot mai celebră, în special după căderea regimului comunist. Astfel, a fost foarte solicitată pentru șendințe foto și prezentări de modă, ajungând deseori pe coperțile revistelor de profil, ulterior participând la tot mai multe evenimente în Europa Occidentală. S-a mutat apoi în Milano, unde a fost imaginea multor firme prestigioase. După câțiva ani, succesul a purtat-o peste Ocean.

Melania Trump 1

Celebritatea a atras însă și controverse, Melania fiind implicată într-un scandal cu fotografii indecente. Un alt fapt care a stârnit reacții în presa mondenă a fost și căsătoria sa cu un bărbat mai în vârstă cu 30 de ani, a cărui avere depășea 30 de miliarde de dolari…

Melania Trump 2

În 1998, Melania l-a cunoscut pe mogulul Donald Trump, după Săptămâna Modei de la New York, în cadrul unei petreceri. La acea vreme, ea avea 28 de ani, iar el, 52. Cu toate că venise însoțit, Donald nu și-a putut lua ochii de la frumoasa Melania, făcând tot posibilul să intre în vorbă cu ea, măcar pentru câteva minute. În 2001, aceasta a pozat goală în avionul privat al lui Donald, pentru revistă destinată bărbaților. Trei ani mai târziu, Melania și Donald s-au logodit, căsătoria având loc la un an după aceea. În 2006, cei doi au devenit părinții unui băiat, pe nume Barron William Trump.

Melania Trump 3 Melania Trump 4 Melania Trump 5 Melania Trump 7 Melania Trump 8 Melania Trump 9 Melania Trump 11


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news