Home Stiri Ella de la „Puterea Dragostei”, afirmație dură despre Larisa

Ella de la „Puterea Dragostei”, afirmație dură despre Larisa

autor Negriu Elena
736 vizualizari

Larisa de la Puterea Dragostei a făcut, de curând, afirmații care au deranjat-o cumplit pe Ella, și anume cum că între Ella și Culiță Sterp s-ar fi întâmplat ceva atunci când au rămas peste noapte în apartamentul ei.

2

Acum, Ella a reacționat dur și se simte atacată pe nedrept de Larisa, care se bucură de susținerea lui Jador. Pe de cealaltă parte, Ella este susținută chiar de fratele lui Culiță Sterp, Iancu.

Conflictul dintre Ella și Larisa de la Puterea Dragostei continuă, fiecare spunând că poate oferi dovezi care să susțină declarațiile.

3

Ella, concurentă în acest sezon la Puterea Dragostei, s-a destăinuit și a precizat că nu se aștepta ca tocmai Larisa să vorbească astfel, întrucât o credea prietenă.

Ella spune despre Larisa că declară numai minciuni la adresa ei.

4

„Nu s-a întâmplat nimic între mine și Culiță. De altfel, el nu mi-a dat de înțeles niciodată că mă place, că mă vrea.

Dacă nu am povestit până acum întâmplarea a fost pentru că totul s-a întâmplat în casa Larisei, unde și eu și Culiță eram musafiri.

Mi se pare incredibil ca eu care am fost, cumva, parvan în acel moment pentru Larisa, să fiu acuzată acum chiar de aceasta.

Eu am încercat să fiu discretă, dar dacă tu te dai prietenă, vii acum și mă înjunghii pe la spate, eu trebuie să mă apăr.

Când m-am întors la «Puterea Dragostei», mi-am zis că nu mă mai las atacată. Sunt mai puternică și nu o să mă mai las călcată în picioare”, a spus Ella despre Larisa…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies