Fatarnic sau prieten adevarat? Ce spune luna nasterii despre tine!

Share

Luna nasterii poate spune multe despre personalitatea ta. Aceasta poate trada trasaturi ascunse, atat in plan amoros, cat si in relatiile sociale.

Two good friends having fun with a camera taking a selfie
Two good friends having fun with a camera taking a selfieAfla daca este prieten adevarat sau fals in functie de luna in care te-ai nascut:

Ianuarie

Timiditatea le face pe persoanele nascut in luna ianuarie sa se izoleze si sa isi reprime sentimentele. De aici porneste si un egoism interior profund, care le afecteaza relatiile de prietenie.

Critici desavarsiti, persoanele nascute in luna ianuarie au tendinta de a-si barfi prietenii.

Februarie

Libertine si foarte distractive, persoanele nascut in luna februarie au multi prieteni, insa nu foarte apropiati. Sunt ambitioase si trag numai pentru interesul propriu. Asadar, au tendinta sa isi urmareasca interesele in relatiile de prietenie si se pot debarasa foarte usor de persoanele care nu le ajuta cand au nevoie.

Martie

Desi nu sunt foarte sociabile, persoanele nascute in luna martie pot fi prieteni adevarati. Sunt credincioase si te poti baza oricand pe ajutorul lor. Altruismul de care dau dovada le face sa fie prieteni fideli, care iti sar oricand in ajutor.

Citeste articolul complet pe ele.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente