HomeStiri Mondene Feli Donose povesteşte de ce a ales operaţia la stomac!

Feli Donose povesteşte de ce a ales operaţia la stomac!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Feli-Donose-povesteşte-cum-a-ajuns-la-100-de-kilograme.jpg

Feli Donose a apelat la operaţia de micşorare a stomacului pentru că nimic nu mai funcţiona. A povestit cum a ţinut tot felul de diete şi nu a avut rezultatele dorite, dimpotrivă, se îngrăşa mai mult.

În momentul în care şi-a anunţat fanii că şi-a făcut operaţia de micşorare a stomacului, a fost criticată pentru că a ales această cale prea devreme, la doar 30 de ani.

Feli Donose povesteşte cum a ajuns la 100 de kilograme! 2

Am ajuns pe sistem nervos la 101 kg. Nu e suficient de grav pentru vârsta de 30 de ani?”, le-a răspuns Feli celor care o criticau.

„Am încercat toate dietele posibile, pe grupa sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume şi beam apă cu puţină sare şi piper, mă minţeam că e pentru detox, doar că, de fapt, mă înfometam. Şi de la toate acestea ajungeam să mă îngraş la loc şi încă puţin peste”, a mai spus artista.

Feli Donose povesteşte cum a ajuns la 100 de kilograme! 1

După ce s-a operat, Feli trebuie să urmeze cu sfinţenie sfaturile medicilor pentru a se recupera mai uşor:

Mă duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, în sfârşit mă pun pe picioare. Dacă nu ai grijă şi nu respecţi ce zic doctorii şi nutriţionistul după operaţie, nu ai făcut nimic. Ai nevoie de un an de zile să te recuperezi, ai nevoie de calciu, magneziu, fier etc.”

Feli Donose a fost una dintre concurentele de la show-ul „Vocea României” şi s-a remarcat prin vocea deosebită…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed