Home Stiri Filme noi 2019 – top 10 filme care vor apărea în 2019

Filme noi 2019 – top 10 filme care vor apărea în 2019

autor Elena Yvette
179 vizualizari
Filme noi 2019

Anul 2019 se anunță un an foarte interesant pe planul cinematografic; iată mai jos o listă cu zece filme noi care vor apărea în anul 2019!

Filme noi 2019

Top 10 filme noi care vor apărea în 2019

  1. Midway

Filmul Midway este realizat prin relatarea soldaților și a liderilor care au luat parte la una dintre cele mai importante bătălii navale din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Filmul va avea premiera în data de 15 noiembrie 2019 și este regizat de Roland Emmerich.

  1. It: Chapter Two

Pentru fanii filmului It, acesta se întoarce în septembrie 2019. It: Chapter Two este continuarea filmului horror/supranatural „It” din 2017; ambele filme au fost inspirate din romanul lui Stephen King din anul 1986. It: Chapter Two prezintă întoarcerea lui Pennywise (Bill Skarsgard), clovnul ale cărui istorie și crime au înfricoșat copiii din micuțul orășel Derry timp de secole întregi. Acesta se întoarce semănând din nou teamă printre copii și,  totodată, printre părinți.

Distribuția filmului It: Chapter Two este realizată de Andy Muschietti, care reușește să realizeze întocmai și să fixeze ororile din romanul lui Stephen King, iar clovnul Pennywise ni se prezintă încă din primele cadre ale filmului, la fel de înfricoșător sau poate chiar mai înfricoșător.

  1. Pet Sematary

Pet Sematary este film de groază adaptat după romanul cu același nume al autorului Stephen King din anul 1986; filmul a mai avut o adaptare în anul 1989. Filmul Pet Sematary, regizat de către Kevin Kolscho și Dennis Widmyer, va apărea în anul următor pe data de 5 aprilie 2019.

Filmul urmărește povestea unui doctor care se mută din aglomerația urbană într-o casă liniștită la țară împreună cu familia sa. Între timp aceștia vor afla că s-au mutat chiar lângă un vechi cimitir de animale și pe locul unui vechi templu de înmormântare. Acțiunea se declanșează în momentul în care animalul de companie al familiei este ucis într-un accident de mașină, iar corpul acestuia va fi dus în cimitirul pentru animale și va ajunge să fie posedat de un spirit demonic – „Uneori moartea este mai bună!”.

  1. Dumbo

Dumbo este un film de aventură/fantezie ce va apărea în data de 29 martie 2019; este bazat pe povestea animată cu același nume din anul 1941 a lui Walt Disney.

Filmul Dumbo urmărește povestea unui fost veteran de război și totodată o fostă stea a circului, Holt Farrier, care este angajat de către proprietarul circului, Max Medici, pentru a avea grijă de un pui de elefant nou-născut care avea urechile foarte mari. Urechile micuțului elefant aduc râsul și batjocura din partea celorlalți, acest lucru însă se va schimba din momentul în care Holt va afla că Dumbo poate zbura. Astfel, Dumbo, elefantul ce poate zbura, devine o stea a circului, aducând faimă acestuia.

  1. The Lion King (Regele Leu)

Filmul The Lion King sau, în română, Regele Leu, este o adaptare în stil real a filmului animat cu același nume produs de Walt Disney Pictures în anul 1994. Filmul, care va apărea în data de 19 iulie 2019, este regizat de către Jon Favreau și reunește vocile mai multor nume consacrate, cum ar fi Donald Glover, Beyoncé, James Earl Jones, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, Seth Rogen, John Kani, John Oliver și Alfre Woodard.

  1. Escape Room

Escape Room este un film psihologic regizat de Adam Robitel și scris de Bragi F. Schut și Maria Melnik. Filmul își va face debutul pe 4 ianuarie 2019.

Povestea filmului Escape Room urmărește șase oameni străini. Aceștia nu se cunosc între ei de la început și primesc o invitație pentru a concura într-o serie de camere de evadare (escape rooms) captivante; cu toate acestea, acțiunea ia o întorsătură dinamică în momentul în care cei șase oameni află că cel care va ieși ultimul din camera de evadare va muri. Aceștia trebuie să-și folosească inteligența și abilitățile pentru a putea scăpa cu viață.

Filmul prezintă actori precum: Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis, Jessica Sutton, Nik Dodani, Yorick van Wageningen, Tyler Labine.

  1. Rocketman

Filmul Rocketman prezintă povestea de viață lui Elton John, este un musical-fantezist și biografic regizat de către Dexter Fletcher și scris de către Lee Hall. Filmul Rocketman va avea debutul pe data de 24 mai 2019. În rolul lui Elton John vine Taron Egerton, alături de Jamie Bell, Bryce Dallas Howard, Richard Madden.

  1. Cold Pursuit

Povestea filmului Cold Pursuit este bazată pe filmul norvegian „In order of disappearance” din anul 2014. Hard Powder relatează povestea lui Nelson Coxman (interpretat de Liam Neeson) care se străduiește să se răzbune pe membrii unei bande de droguri care i-au ucis fiul.

Premiera filmului va avea loc la data de 8 februarie 2019.

  1. Pokemon: Detective Pikachu

Filmul Pokemon: Detective Pikachu prezintă universul pokemon în care un tânăr antrenor de pokemon, Tim Goodman, eșuează și este totodată și fiul unui renumit detectiv pe nume Harry Goodman. Când tatăl său dispare, protagonistul ajunge în orașul Ryme, unde îl va întâlni pe ajutorul pokemon al tatălui său, Pikachu. Cei doi vor încerca să-l găsească pe detectivul Harry Goodman și să afle misterul din jurul acestuia.

  1. X-Men: Dark Phoenix

Filmul își va face debutul pe data de 9 iunie 2019. Filmul prezintă povestea de după zece ani de la apocalipsă, când, din cauza expunerii repetate la radiații, apare o nouă generație de mutanți. În noua generație de mutanți se află și tânăra fermecătoare Jean Grey, cea care posedă o putere nemaiîntâlnită până atunci; aceasta se va transforma în Dark Phoenix și va deveni un dușman de temut…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies