Home Stiri Mondene Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în pragul divorțului? Iată ce îi dă de gol!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în pragul divorțului? Iată ce îi dă de gol!

autor Negriu Elena
1,3K views

Cu toate că imaginea pe care o afișează Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aceea a cuplului perfect, se pare că situația nu mai este de mult timp una roz în căsnicia lor.

O sursă apropiată celor doi, citată de Cancan, a făcut dezvăluiri-bombă conform cărora certurile sunt la ordinea zilei în casa lor. Deși părea că au o familie ideală, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu se mai înțeleg atât de bine ca la început, iar cei din jurul lor chiar se tem să nu ajungă la divorț.

Sursa respectivă, un vecin care a dorit să își păstreze anonimatul, a declarat că Tavi Clonda încearcă să o evite pe Gabriela Cristea, iar pentru a face acest lucru, pleacă deseori de acasă, preferând să ia parte la diferite evenimente în loc să petreacă timp cu soția sa.

„Se ciondănesc non-stop, iar el, decât să se enerveze, preferă să plece de acasă la evenimente mondene. Evident, ei spun tuturor prietenilor că trăiesc o căsnicie de vis, că totul este perfect, dar eu i-am auzit cum se certau în toiul nopții. Ea, într-adevăr, și-a îndeplinit dorința de a deveni mamă datorită lui Tavi, care este, de altfel, și un tată excepțional, dar se pare că pasiunea lor de la început s-a cam dus.

Degeaba pozează ei în ipostaze mega-fericite pe rețelele de socializare, când ea se vaită prietenilor că este supărată și când el pleacă la orice eveniment monden numai ca să scape de acasă”, a spus sursa apropiată cuplului Tavi Clonda-Gabriela Cristea.

„Au împreună acte, socoteli, împrumuturi etc.… Acum mai au și doi copii… Nu va fi ușor… ori se vor despărți și va ieși scandal, un scandal chiar mai mare decât cu fostul ei soț, Marcel Toader, ori o vor duce pe picioare, dar cu ceva compromisuri. Iar Tavi s-a consumat enorm în ultimii vreo patru ani. Și totul pentru relație…

De câțiva ani nu a mai scos nicio piesă, nu a mai lansat nimic. A stat numai cu nasul în scutecele copiilor. Are și el mândria lui. Ea, până la urmă, nu și-a luat dădacă și bonă la copii, ar trebui să priceapă că el este un mare cântăreț, nu un servitor în casă, și că și cariera lui este foarte importantă”, a adăugat sursa respectivă.

Sursa: anamariavasile.net

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed