HomeStiri Mondene Florin Busuioc, despre cauzele problemelor de sănătate

Florin Busuioc, despre cauzele problemelor de sănătate

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 785 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Florin-Busuioc.jpg

În toamna anului trecut, îndrăgitul actor și prezentator meteo de la Pro TV Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a trecut prin una dintre cele mai grave încercări ale sale, deoarece a fost la un pas de a își pierde viața în urma unui infarct. Recent, acesta a vorbit despre cauzele care i-au provocat problemele de sănătate.

Florin Busuioc in Stiri Mondene

În urma acestui fapt, a reflectat și a conștientizat ce anume a condus la faptul ca fusese internat de urgență în spital, la momentul respectiv. Acum, că s-a recuperat și se simte mult mai bine, a acceptat să vorbească despre acele cauze, regretând că nu a dus un stil de viață mai sănătos și reproșându-și totodată acest lucru.

„Eu am avut noroc. Pentru că o oră am mirosit florile la rădăcină, cum mi-a spus doctorul. Timp de o oră n-am existat. Îmi reproșez că am fumat ca un turc dement, nu ca unul normal. Am avut o viaţă cam dezorganizată, în sensul că mă culcam pe la 2:00, noaptea, şi mă trezeam la 5:00. Acum mă culc la 22:30-23:00, sunt mult mai potolit. Şi nu mai simt deloc nevoia să fumez. Mi s-a luat. Nu neapărat că m-am speriat. N-am mai simţit nevoia să fumez. Sunt mai calm”, a mărturisit Florin Busuioc…

Acesta a menționat la ce vârstă s-a apucat de fumat și a dat detalii despre stilul de viață nesănătos pe care l-a avut: „La 17 ani. Şi nu m-am oprit niciodată. Erau trei pachete pe zi. Asta în perioadele când nu aveam de scris! Când aveam de scris pentru Pro, cum ar fi Imnul Pro-ului sau alte proiecte, fumam cinci pachete. Îngrozitor de mult! Se pare că viciile, dependenţele părinţilor se transmit copiilor, sub o formă sau alta. Tata fuma îngrozitor de mult. Şi a murit de inimă. Bunicul fuma îngrozitor de mult. Şi a murit de inimă. Am un istoric în familie, cu atacuri cerebrale, tata a paralizat, a stat opt ani în pat fără să se mişte… Dar la el a fost şi pe fondul alcoolului. După moartea mamei, s-a apucat de băut. Eu nu beau, asta e bine pentru mine”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed