HomeStiri Mondene Florin Piersic, discurs emoţionant: „…va veni o zi când eu n-o să mai pot să vin să vorbesc”

Florin Piersic, discurs emoţionant: „…va veni o zi când eu n-o să mai pot să vin să vorbesc”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Florin-Piersic-discurs-emoţionant in Stiri Mondene

Marele artist Florin Piersic a oferit un interviu în stilul său caracteristic în care ne roagă, pe noi, publicul său, să ne bucurăm de aceste momente în care îl putem vedea, în care îl putem asculta.

Florin Piersic, discurs emoţionant

Acest discurs plin de emoţie a fost mai ales pentru cei care râd de el că vorbeşte prea mult.

„Vreţi să tac? Asta am vrut eu astăzi, să tac, să nu spun nimic. Pentru ce? Pentru că a devenit laitmotiv: «Florin Piersic vorbeşte mult». Păi vorbesc ca să mă auziţi şi să va dau nişte exemple cu întâmplări din care dumneavoastră să trageţi concluzii. În ziua în care Iurie Darie, Şerban Ionescu sau Irina Petrescu nu mai pot să comunice cu dumneavoastră, nu vă pare rău că oamenii ăştia nu mai sunt?

Îmi pare rău de ce spun acum, dar va veni o zi când eu n-o să mai pot să vin să vorbesc cu dumneavoastră. De ce? Pentru că eu o să fiu undeva sus, într-o stea. Şi poate unul dintre dumneavoastră o să spună: «Ce păcat, mă, ne mai povestea şi el câte o întâmplare, ne mai recita o poezie, mai fredona o melodie, mai făcea glume cu noi». De ce nu vă bucurați de asta?”, a spus Florin Piersic, pentru Gândul…

Şi asta aşa este. Ajungem să ne mândrim cu artiştii români, actorii, cântăreţii, marii sportivi, abia după ce aceştia devin „stele”. Florin Piersic ne-a oferit o lecţie importantă cu acest discurs, ar trebui să-l luăm în seamă!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed