HomeStiri Bill Gates nu și-a lăsat copiii să utilizeze telefoanele mobile

Bill Gates nu și-a lăsat copiii să utilizeze telefoanele mobile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views 2 minute timp de citit

Bill Gates, fondatorul Microsoft, este foarte strict atunci când vine vorba despre educația copiilor săi și de aceea le-a interzis vehement să folosească telefoanele mobile.

Fondatorul Microsoft nu și-a lăsat copiii să utilizeze telefoanele mobile

Acesta a declarat pentru un cotidian britanic faptul că nu le-a permis copiilor săi să aibă acces la niciun telefon mobil până la împlinirea vârstei de 14 ani.

”Nu aveam telefoane mobile în casă, nu le-am cumpărat telefon copiilor mei până când nu au împlinit 14 ani, deși aceștia s-au plâns tot timpul că alți copii aveau mult mai devreme ca ei. Deseori, ne fixam un timp al nostru și evitam să stăm aproape de orice tip de gadget, mai ales că îi ajută foarte mult pe cei mici să se culce la o oră rezonabilă”, a menționat fondatorul Microsoft.

Bill Gates este un om cu un rol important în evoluția tehnologiilor actuale și de aceea pare incredibil gestul pe care l-a făcut prin impunerea unor limite cu privire la aceste aspecte.

”Evoluția tehnologiei moderne a luat o mare amploare, însă atunci când e vorba să ne axăm pe educația copiilor și contactul lor cu lumea, trebuie să ne bazăm pe faptul că nu trebuie făcut în exces acest lucru”, spune Bill Gates.

Cel mai bogat om de pe planetă declară că nu va lăsa impresionanta sa avere copiilor, ci că toți banii lui vor fi folosiți pentru acte caritabile.

‘Daca i-as lăsa să moștenească atât de mulți bani, le-aș da peste cap viețile și ceea ce vor să facă în viitor”, mai spune cunoscutul fondator Microsoft…

Bill Gates este cel mai bogat om de pe planetă și are o avere impresionantă de 90 de miliarde de dolari. Miliardarul are trei copii: Jennifer (24 de ani), Phoebe (18 ani) și Rory (21 ani).

Loading RSS Feed