Gabriela Cristea a ajuns la spital. Iată ce s-a întâmplat!

Share

Gabriela Cristea este o femeie extrem de activă, iar acest lucru nu se întâmplă doar acasă, cu familia, ci și pe Instagram. Aceasta le împărtășește mereu fanilor ce s-a mai întâmplat în viața ei și nu le-a ascuns nici acest eveniment.

În urmă cu puțin timp, Gabriela Cristea le-a arătat fanilor săi o poză de la spital. Aceștia s-au impacientat foarte repede, dar Gabriela i-a liniștit imediat.

„Dragilor, stați liniștiți, nu sunt la spital, nu mi s-a întâmplat nimic. Am venit să îmi fac crio. M-am apucat de proceduri, pentru că, dietă, dietă, dar mai trebuie să facem și altceva”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Așadar, motivul pentru care aceasta a ajuns la spital nu a fost grav, ci pentru a-și face un tratament corporal. În ciuda faptului că vedeta de televiziune a reușit să slăbească foarte mult, se pare că aceasta nu vrea să se mulțumească doar cu atât. Gabriela Cristea nu vrea să se oprească aici și vrea să arate din ce în ce mai bine.

Gabriela le-a arătat fanilor că respectă toate normele sanitare, încărcând pe Instagram mai multe filmulețe în care poartă mască. „Toate măsurile de protecție sunt respectate, iar eu voi fi și mai slabă. A, și mi-am mai făcut și ceva la mână. Nu știu ce, radiofrecvență sau ceva de genul ăsta. Să arătăm bine, să fim frumoase, să vină toamna frumos la noi!”, sunt cuvintele Gabrielei.

Așadar, Gabriela este foarte fericită și își dedică foarte mult timp. Vrea să slăbească și mai mult, să fie sănătoasă și să se bucure și de timpul petrecut cu familia. De asemenea, vizita la doctor a fost de bun augur și a fost făcută doar pentru a-și întreține sănătatea…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news