Home Stiri Mondene Ella vorbește despre cearta cu Ramona de la „Puterea Dragostei”

Ella vorbește despre cearta cu Ramona de la „Puterea Dragostei”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
Ella vorbește despre cearta Ramona de la Puterea Dragostei in Stiri Mondene

Ella de la Puterea Dragostei și-a spus și ea punctul de vedere în legătură cu cearta pe care a avut-o cu Ramona. În ciuda faptului că cele două au fost prietene foarte bune în România, fetele nu s-au mai înțeles și au fost pionii principali într-un conflict de proporții.

Ella vorbește despre cearta Ramona de la Puterea Dragostei in Stiri Mondene

„Am avut încredere în prieteni până când m-am ars și am realizat că și cel mai bun prieten poate fi fals”, este mesajul postat de Ramona pe Instagram. Fanii și-au dat imediat seama că îi era adresat  fostei sale colege de cameră, Ella.

Ella vorbește despre cearta Ramona de la Puterea Dragostei in Stiri Mondene

„Da. Noi ne certăm și iar ne împăcăm. Știți cum sunt lucrurile. Da, se vede urât, dar, na. N-avem ce să facem. Sunt momente și momente. Nu suntem toți perfecți, nu suntem toți la fel. (…) Da… eu nu sunt o falsă. Mulțumesc lui Dumnezeu că spun lucrurile în față și nu stau să le spun pe la spate. Mă dau prietenă cu tine în față și pe la spate te bârfesc? Nu! Asta sunt eu. Abia aștept să mă întorc acasă. Cei care îmi spuneți mie că sunt o falsă, nu sunt o falsă.

Eu spun în față chiar dacă îmi e prietenă. Așa mi se pare normal. Așa că nu mă mai condamnați voi pe mine pentru că sunt sinceră. Dacă suntem prietene, să nu îți mai spun ce mă deranjează la tine? Nu, frate. Asta sunt eu”, a spus Ramona în timpul unui live făcut din casa Puterea Dragostei.

Ella vorbește despre cearta Ramona de la Puterea Dragostei in Stiri Mondene

„Nu am înțeles în primă fază de ce s-a ajuns aici… dar, în fine, asta e… atunci când ai încredere în cineva! Noi am fost foarte apropiate acolo, la Istanbul, am ținut, m-a și votat și pentru acest lucru îi mulțumesc din nou, dar la întoarcerea în țară, totul a fost altfel, și nu pentru că am fi avut vreun conflict! Nu… nici vorbă! Eu ar fi trebuit să stau la Ramona până la finala din România, însă exista un inconvenient! Ea locuiește pe lângă București, prea departe de zonele în care eu aveam treabă. De aceea, am hotărât să mă mut cu chirie, undeva mai aproape de centrul orașului, să îmi fie mai ușor de ajuns. Nu știu dacă acest lucru a supărat-o, dar eu i-am explicat și chiar cred că am luat cea mai bună decizie. M-a durut apoi ce a vorbit pe live-uri, apropo de falsitate. Păi… eu am fost omul cel mai corect și transparent din casă, și Ramo știe…”, a spus Ella în cadrul emisiunii Totul despre «Puterea dragostei», by Cornelia Ionescu, difuzată pe WOWBiz.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed