HomeStiri Mondene Gabriela Cristea, dată de gol! Motivele reale pentru care s-a certat cu părinții și a rupt orice legătură cu ei

Gabriela Cristea, dată de gol! Motivele reale pentru care s-a certat cu părinții și a rupt orice legătură cu ei

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
Gabriela Cristea, data de gol! Motivele reale pentru care s-a certat cu parintii si a rupt orice legatura cu ei 1 in Stiri Mondene

Gabriela Cristea are o familie minunată alături de Tavi Clonda însă puține persoane cunosc detalii despre trecutul său, mai exact, despre motivele pentru care aceasta s-a certat cu părinții săi.

Îndrăgita prezentatoare TV a rupt orice legătură cu cei care i-au dat viață, iar motivele abia de curând au ieșit la iveală.

Gabriela Cristea, data de gol! Motivele reale pentru care s-a certat cu parintii si a rupt orice legatura cu ei 2 in Stiri Mondene

Mama sa a decedat acum ceva timp, iar Gabriela Cristea a refuzat să meargă la înmormântare și nu se deplasează nici la cimitir, iar tatăl său, care încă trăiește, nu și-a cunoscut nepoatele.

O mătușă a Gabrielei Cristea a făcut declarații la TV despre motivele pentru care aceasta nu a mai dorit să audă vreodată de părinții săi.

Gabriela Cristea, data de gol! Motivele reale pentru care s-a certat cu parintii si a rupt orice legatura cu ei 3 in Stiri Mondene

„Eu știu toate astea de la mama ei. Ea a venit la noi acasă și se plângea că Gabriela nu mai vorbește cu ea. Era supărată.

Gabriela făcea emisiuni și a fost prezentatoare la Cerbul de Aur și a plecat la festival, a stat trei zile la Brașov, apoi a plecat la mare.

Nu și-a anunțat familia că pleacă la mare și când s-a întors acasă, tatăl ei a întrebat-o unde a fost, fiindcă s-a terminat concursul de miercuri.

Ea i-a spus că la mare. El i-a spus că atunci la mare să se ducă. Ea și-a făcut bagajele și a plecat.

Mama ei s-a dus după ea”, a declarat mătușa Gabrielei Cristea în cadrul unei emisiuni de televiziune.

În perioada respectivă, Gabriela Cristea avea o relație cu un bărbat pe care îl cheamă Bogdan,

care se pare că a avut un comportament agresiv față de ea și chiar ar fi vrut să o ucidă folosind o secure.

„Tatăl ei a încuiat-o în dormitor, a luat-o de păr, i-a tras două palme. Gabi a sărit pe geam și plecat. Nu a mai vrut să se întoarcă acasă.

A dormit vreo două săptămâni în televiziune. Bogdan a luat-o acasă la el.

Mama lui a făcut un șoc și la vreo săptămână o suna pe sora mea că Gabi nu știe să calce, că îi intră părul în mâncare.

Într-o seară i-a sunat pe părinții lui Gabi să le spună că a vrut să îi dea cu securea în cap,

dar, când a văzut-o că doarme ca un îngeraș, nu i-a mai dat”, a mai declarat mătușa Gabrielei Cristea…

Surse: wowbiz.ro, instagram.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed