HomeStiri Mondene Gabriela Cristea este în depresie. Iată ce face pentru a se vindeca!

Gabriela Cristea este în depresie. Iată ce face pentru a se vindeca!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Gabriela-Cristea-este-in-depresie.-Iata-ce-face-pentru-a-se-vindeca-3.jpg

Gabriela Cristea a dezvăluit că se confruntă cu un fel de depresie şi le-a cerut ajutorul oamenilor. Ceea ce i-a dat de gândit este faptul că nu poate dormi şi, pentru a rezolva această problemă, a decis să ia valeriană.

Gabriela Cristea este în depresie. Iată ce face pentru a se vindeca! in Stiri Mondene

„Mă gândeam să vorbim astăzi despre un subiect mai delicat, așa… pentru că și eu trec printr-o experiență destul de ciudată, nici nu știu cum s-o definesc. Voiam să vorbesc un pic despre stările astea de anxietate, de angoasă pe care le avem. Pentru că, eu, una, mă resimt, mai ales după perioada asta de pandemie. Și e clar că nu o să se întâmple peste noapte să ne treacă toate lucrurile. Și, se pare că perioada de pandemie oricum se prelungește. Voiam să vorbim un pic despre anxietate și despre toate stările prin care trecem, pentru că foarte mulți dintre voi mi-ați spus că: «Vai, ai un spirit foarte vesel!» și «De unde îmi găsesc întotdeauna energia?». Nu-mi găsesc întotdeauna energie, sunt și eu un om ca oricare altul. Eu am avut niște probleme la un moment dat, nu știu dacă v-am povestit despre ele. Cred că am mai povestit așa… în timpul sarcinii cu Victoria, mie mi-a fost fost foarte frică de momentul nașterii. Foarte, foarte, foarte frică! Lucru care nu s-a mai întâmplat la Iris, pentru că deja despre ce e vorba. Mie mi-e frică de operații în general, mi-e frică de spital”, a zis Gabriela.

Gabriela Cristea este în depresie. Iată ce face pentru a se vindeca! in Stiri Mondene

„În ultima vreme, mă resimt și, probabil că foarte mulți dintre noi, am făcut așa… ca un soi… nu știu dacă să-i spun depresie. Eu, de exemplu, mie nu-mi vine să mai ies din casă, nu știu cum sunteți voi. Bine, mi-am făcut și o oază de relaxare și de rai aici, la noi acasă și, probabil, și ăsta e motivul. (…). Mă simt bine, mă simt protejată la mine acasă. (…). Mi-e frică, de fapt, să ies din zona mea de confort. (…). Vă întreb pe voi cum ați rezolvat toate chestiile astea, pentru că, până la urmă, avem nevoie să ne ajutăm unii pe ceilalți și să ne recunoaștem problemele pe care le avem. Eu recunosc că mă resimt după această perioadă și, nu știu, am început să am probleme din nou cu somnul, dar nu atât de grave cum le aveam atunci. Nu am atacuri de panică, nu plâng, nu sunt depresivă ș.a.m.d. Doar că nu mă mai regăsesc așa cum mă regăseam înainte, adică nu mai am același chef și energie și… (…). Mă gândeam să încep să fac sport”, a mai declarat aceasta.

Gabriela Cristea este în depresie. Iată ce face pentru a se vindeca! in Stiri Mondene

„Efectiv, mi-era frică, mi-era frică, nu puteam să respir și aveam atacuri de panică groaznice. Mi-aduc aminte că, într-o seară, atunci când a fost apogeul, medical meu era plecat din București și vorbeam la telefon cu doamna doctor și aș fi avut nevoie de ceva… Cum se manifesta? Hai să vă povestesc cum se manifesta. Se manifesta în felul următor: nu puteam să stau întinsă, nu puteam să mă apropii de pat – știu, o să vi se pară aberant ce spun acum. În momentul în care vedeam patul, mă apucau niște atacuri de panică, pentru că mi se părea că în pat, eu nu puteam să respir. (…). După care, mă lua așa… niște chestii, niște gânduri, niște nebunii și plângeam foarte mult, plângeam fără motiv. Plus că nu puteam să dorm, nu puteam să mă odihnesc. Și, mi-aduc aminte și acum, stăteam în Otopeni, nu ne mutasem încă aici, în casa noastră. Și, stăteam într-un complex, unde era o alee foarte lungă (…). Mă plimbam toată noaptea, pentru că aleea aia era luminată și – acum mă amuz de lucrurile care se întâmplau atunci – știam la ce oră se culcă vecinii și chiar mai mult, că era vară și deschideau geamurile și auzeam diverse chestii (n.r.: a făcut cu ochiul la cameră). Am reușit să trec peste momentele alea de atacuri de panică, am stat de vorbă foarte mult cu oameni care au trecut prin astfel de situații și, cumva, mi-am găsit eu în adâncul sufletului meu resursele prin care să trec mai departe. Plus că, am început atunci să iau valeriană. E singurul lucru pe care îl mai iau și acum din când în când, dacă mai am stări din astea de angoasă”, a mărturisit fosta prezentatoare TV…

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed