HomeStiri Mondene Gabriela Cristea a făcut cursuri de PUERICULTURĂ şi este foarte fericită!

Gabriela Cristea a făcut cursuri de PUERICULTURĂ şi este foarte fericită!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Gabriela-Cristea-a-făcut-cursuri-de-PUERICULTURĂ-şi-este-foarte-fericită in Stiri Mondene

Gabriela Cristea mai are două luni şi va aduce pe lume primul ei copil. Nu pierde nicio ocazie să îşi manifeste fericirea şi, mai nou, a anunţat că la recomandarea medicului a făcut cursuri de puericultură.

Gabriela Cristea a făcut cursuri de PUERICULTURĂ şi este foarte fericită
„În urmă cu două zile, am fost să îmi fac o nouă ecografie şi sunt foarte fericită! «Bebeluşa» este în parametri normali, are un avans de o zi şi a luat deja în greutate primul ei kilogram, ceea ce m-a încântat pe mine foarte tare. Sincer, este o senzaţie minunată, pe care nu am mai trăit-o până acum”, a declarat Gabi Cristea în exclusivitate, pentru WOwbiz.ro.

Gabriela Cristea a făcut cursuri de PUERICULTURĂ şi este foarte fericită 3

Prezentatoarea recunoaşte că mai are multe de pus la punct pentru venirea pe lume a puiului ei, dar nu se panichează, pentru că are timp de toate şi nu vrea să se grăbească…

Gabriela Cristea a făcut cursuri de PUERICULTURĂ şi este foarte fericită 1
„Mai avem multe de pus la punct până voi naşte. Deocamdată, eu şi soţul meu suntem încă în pregătiri pentru camera fetiţei! Cel mai probabil, în luna august vom face toate achiziţiile, acum doar căutăm ceva special. Nu mă grăbesc să cumpăr nimic, pentru că vreau tot ce-i mai bun pentru copilaşul meu! De aceea, la recomandarea doctorului meu, m-am dus şi la un curs de puericultură. Îmi doresc să ştiu care sunt noile metodele de creştere a unui bebeluş şi acolo chiar am aflat lucruri interesante. Lecţiile care mi s-au predat la clinică mi s-au părut foarte utile atât pentru părinţi, cât şi pentru un nou-născut”, a mai declarat prezentatoarea pentru aceeaşi sursă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed