Home Stiri Gabriela Prisăcariu, imagini incendiare din bucătărie

Gabriela Prisăcariu, imagini incendiare din bucătărie

autor Buinoschi Andreea
143 vizualizari

Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil, a vrut să le arate fanilor că sta și în bucătărie și că este fată de casă. Așadar, îmbrăcată foate sexy și cu pălărie de bucătar pe cap, modelul a făcut un show de zile mari.

2

„Se zice că nu ești gospodină adevărată dacă nu miroși a zacuscă în perioada asta… așa că am stat toată dimineața pe lângă Vlăduț… poate prind puțin miros”, a scris aceasta, în dreptul pozei pe care a urcat-o pe contul său de Instagram. Fanii, însă, nu au fost la fel de entuziasmați ca și ea și i-au transmis niște cuvinte mai răutăcioase. „Să o faci si atunci o să mirosi a zacuscă”, „Fără glume mi-au plăcut toate rochiile”, „Eu zic să pui mâna să lucrezi cu Vlăduț, că nu se știe”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care le-a primit Gabriela.

3

Poreclită ”Miss Funduleț”, Gabriela a elucidat misterul și a explicat de ce i se spune așa: „Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi. Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama. Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate, după primele pătrăţele de pe abdomen.

4

Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor. Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic. Nu mă cântăresc pentru că îmi dau seama după pantaloni dacă m-am îngrăşat. Cred că am vreo 58 de kilograme şi înălţimea de 1,80 m.”, a declarat viitoarea soție a lui Dani Oțil, pentru cei de la click.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies