HomeStiri Mondene Gabriela Prisăcariu, imagini incendiare din bucătărie

Gabriela Prisăcariu, imagini incendiare din bucătărie

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Gabriela Prisăcariu, imagini incendiare din bucătărie in Stiri Mondene

Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil, a vrut să le arate fanilor că sta și în bucătărie și că este fată de casă. Așadar, îmbrăcat foarte sexy și cu pălărie de bucătar pe cap, modelul a făcut un show de zile mari.

Gabriela Prisăcariu, imagini incendiare din bucătărie in Stiri Mondene

„Se zice că nu ești gospodină adevărată dacă nu miroși a zacuscă în perioada asta… așa că am stat toată dimineața pe lângă Vlăduț… poate prind puțin miros”, a scris aceasta în dreptul pozei pe care a urcat-o pe contul său de Instagram. Fanii însă nu au fost la fel de entuziasmați ca ea și i-au transmis niște cuvinte mai răutăcioase. „Să o faci și atunci o să mirosi a zacuscă”, „Fără glume, mi-au plăcut toate rochiile”, „Eu zic să pui mâna să lucrezi cu Vlăduț, că nu se știe”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care le-a primit Gabriela.

Gabriela Prisăcariu, imagini incendiare din bucătărie in Stiri Mondene

Poreclită „Miss Funduleț”, Gabriela a elucidat misterul și a explicat de ce i se spune așa: „Am nişte gene foarte bune, le moștenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebați. Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast-food, ci doar ce gătește mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfăță mama. Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate, după primele pătrățele de pe abdomen.

Gabriela Prisăcariu, imagini incendiare din bucătărie in Stiri Mondene

Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor. Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic. Nu mă cântăresc pentru că îmi dau seama după pantaloni dacă m-am îngrăşat. Cred că am vreo 58 de kilograme şi înălţimea de 1,80 m”, a declarat viitoarea soție a lui Dani Oțil pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed