HomeStiri Mondene Gafa de proportii facuta de medici cu analizele Corinei Dragotescu. Iata ce s-a intamplat!

Gafa de proportii facuta de medici cu analizele Corinei Dragotescu. Iata ce s-a intamplat!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Gafa-de-proportii-facuta-de-medici-cu-analizele-Corinei-Dragotescu.-Iata-ce-s-a-intamplat-e1507280901903.jpg

Corina Drăgotescu a fost diagnosticată cu cancer ovarian în urmă cu câţiva ani. După ce s-a vindecat, jurnalista a mers periodic şi a efectuat câte un control RMN pentru ovare.

Gafa de proportii facuta de medici cu analizele Corinei Dragotescu. Iata ce s-a intamplat!

Corina Drăgotescu a rămas şocată atunci când a primit rezultatele: în loc să aibă un rezultat cu privire la zona pelvină şi abdominală, Corina Drăgotescu primise un rezultat pentru RMN la cap.

Dragii mei, mi-am făcut RMN pentru ovare şi mi-au trimis rezultatul pentru RMN la cap!!! Examenul RMN, cu vestă cu antene, a fost pentru abdomen şi pelvis, dat fiind faptul că eu am avut cancer ovarian. Totuşi în această dimineaţă minunată de joi, m-am trezit cu un rezultat pentru RMN la cap, în care se vorbeşte inclusiv de deviaţia mea de sept, pe stânga. Nu avusesem cască cu antene pe cap la momentul RMN-ului deci puţin probabil să am vreun rezultat din zona capului. Şi totuşi, era numele meu pe rezultat”, a scris Corina Drăgotescu pe contul personal de Facebook.

Gafa de proportii facuta de medici cu analizele Corinei Dragotescu.1jpg

Corina Drăgotescu a mers la clinica unde efectuase RMN-ul şi se pare că şi cei de acolo au fost la fel de surprinşi ca ea…

„Când au verificat au constatat că era o greşeală şi că puseseră pe foaia mea rezultatul de la alt pacient. Tot cu deviaţie de sept. Mă întreb dacă acel pacient care a făcut RMN la cap a primit rezultatul în care să i se spună că nu mai are ovare”, a mai scris în glumă Corina Drăgotescu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed