HomeStiri Mondene Gérard Depardieu își critică țara: “Este un Disneyland al străinilor, populat de imbecili care vor produce pentru străini vinuri şi brânzeturi care duhnesc!”

Gérard Depardieu își critică țara: “Este un Disneyland al străinilor, populat de imbecili care vor produce pentru străini vinuri şi brânzeturi care duhnesc!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 887 views
exil-belge-pour-gerard-depardieu-illustration in Stiri Mondene

Într-un interviu acordat cotidianului italian „Corriere della Sera“, actorul francez Gérard Depardieu a făcut o serie de afirmații controversate la adresa Franței. Mai precis, actorul critică libertatea de expresie, dar și modul de gândire al francezilor.

exil-belge-pour-gerard-depardieu-illustration

Gérard Depardieu s-a plâns de faptul că oamenii sunt manipulați, dar acest lucru va duce, crede el, în transformarea Franței într-un „Disneyland al străinilor, populat de imbecili care vor produce pentru străini vinuri şi brânzeturi care duhnesc“, scrie „The Telegraph“.

„Am plătit impozite de 150 de milioane de euro şi ar trebui să continui să plătesc 87% din veniturile mele (dacă ar rămâne în Franţa – n.red.) pentru a ajuta la rambursarea datoriei naţionale, generată de politicieni stupizi“, a adăugat starul francez.

Cât despre Italia, Depardieu a precizat: „Din fericire, italienii nu şi-au pierdut cultura şi identitatea, pentru că Italia este o ţară tânără, născută odată cu Garibaldi. Spre deosebire de jumătate din Europa, care, temându-se de migranţi, a devenit un pic fascistă“…

Depardieu este de părere că cinematografia nu mai există: „Mai e doar o lume a divertismentului, iar oamenii, terorizaţi de americani, nu mai ştiu în ce limbă să vorbească. Mai sunt doar zece vedete de cinema şi ele sunt toate americane. Filmele lor, îndopate de efecte speciale, sunt doar nişte jocuri, iar restul cinematografului cu greu mai există“.

Sursa foto: leblogdetouslesdefis.apln-blog.fr

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed