Home Stiri Mondene Gigi Becali, destăinuiri neașteptate despre soțiile finului său, Cristi Borcea: „I-am zis…”

Gigi Becali, destăinuiri neașteptate despre soțiile finului său, Cristi Borcea: „I-am zis…”

autor Negriu Elena
1,2K views

Gigi Becali a fost de două ori nașul de cununie al lui Cristi Borcea, iar când fostul acționar de la Dinamo i-a propus și a treia oară să îl nășească, a refuzat.

Cristi Borcea a fost căsătorit prima dată cu Mihaela, după care a urmat mariajul cu Alina Vidican, iar la ambele cununii religioase, naș a fost Gigi Becali.

Latifundiarul, fiind și foarte credincios, i-a dat sfaturi finului său și i-a spus fără menajamente ce gândea referitor la căsătoriile sale.

„El voia să-l mai cunun, dar i-am zis atunci: «Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală.

Te cunun ca părintele spiritual. O singură dată ești finul și eu sunt nașul. Dacă o iubești, nu o lași»”, a declarat Gigi Becali.

Nici mariajul cu Alina Vidican nu a fost unul de succes, iar Gigi Becali, care ia foarte în serios implicațiile creștinești, i-a vorbit lui Cristi Borcea despre consecințele care există atunci când cineva se căsătorește de multe ori.

„Cu Alina nu am mai ținut legătura. Ea nu a mai sunat. Nu vreau să intru în discuții. Alina Vidican este fina mea.

Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel. Nu ne jucăm de-a nășitul.

Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul”, a spus Gigi Becali de curând în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cristi Borcea a vorbit, la rândul său, despre copiii pe care i-a conceput atunci când se afla în închisoare.

„Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială…

Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a declarat Cristi Borcea la GSP.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed