HomeStiri Mondene Nicoleta Luciu, dezvăluire șocantă despre tatăl ei: „Ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să…”

Nicoleta Luciu, dezvăluire șocantă despre tatăl ei: „Ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/07/Nicoleta-Luciu-dezvaluire-socanta-despre-tatal-ei-„Ascundeam-tot-ce-credeam-ca-ar-putea-folosi-ca-sa...”-1.jpeg

Nicoleta Luciu a făcut dezvăluiri șocante despre tatăl ei. Frumoasa brunetă nu a avut deloc o copilărie fericită, ci a ascuns o adevărată dramă.

Tatăl său avea un comportament agresiv, iar Nicoleta Luciu a făcut tot ce a putut ca să impiedice o tragedie în familie.

Nicoleta Luciu, dezvaluire socanta despre tatal ei „Ascundeam tot ce credeam ca ar putea folosi ca sa...” 2 in Stiri Mondene

„Când știam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuțitele sau toporul.

Ne retrăgeam fiecare în camera lui. Nici lecțiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească.

Nicoleta Luciu, dezvaluire socanta despre tatal ei „Ascundeam tot ce credeam ca ar putea folosi ca sa...” 3 in Stiri Mondene

Mă trezeam la 3 dimineața să-mi fac lecțiile pentru școală. Îmi era foarte frică de el”, a declara Nicoleta Luciu.

Vedeta nu a avut niciodată parte de afecțiune de la tatăl ei și, mai mult decât atât, ea a fost cea care și-a separat părinții, deoarece nu dorea să își mai vadă mama suferind.

„N-am simțit niciodată dragostea de tată. N-a știut să ne ofere o îmbrățișare sau să ne spună o vorbă bună.

Numai în înjurături ne ținea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar.

Părinții mei nu sunt divorțați, dar i-am separat eu. Pe mama am luat-o eu la mine, nu avea serviciu și putea să stea.

Le-am interzis să-și mai vorbească, pentru că își făceau rău unul altuia și nu avea rost. Mama nu a luat așa omoruri, dar îi mai trăgea câte una.

Scandalurile s-au diminuat odată cu trecerea anilor. Erau niște reguli stricte în casă. Cine nu le respecta suporta consecințele.

Acum nu știu cum se descurcă. Noi nu îi dăm bani, dar îi cumpărăm alimente, medicamente. Întreținerea i-o plătesc eu”, a mai spus Nicoleta Luciu în urmă cu ceva timp…

În prezent, tatăl ei locuiește în casa părinților săi din localitatea Ștefan cel Mare din județul Argeș.

Sursa: playtech.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed