Gina Pistol, unul dintre posibilii concurenţi „Asia Express”

Share

Gina Pistol a vorbit, de curând, despre emisiunea Asia Express. Iubita lui Smiley a declarat că a vrut să se numere printre participanţi, dar, acum, se bucură că nu a avut această ocazie, competiţia fiind una extrem de grea.

„Ai impresia că prezentatoarea ajunge acolo ca o zână, dar ziua mea începea pe la 3:30 – 4:00 dimineața. Eu ajungeam înaintea concurenților, aveam de tras cadre. Eu nu aveam timp mort, singurul timp mort era în mașină, când mă deplasam dintr-un loc în altul. Era foarte greu.

Hai să vă spun povestea acestui proiect! Eu, când am auzit de «Asia Express», am auzit ca potențial concurent. Atunci filmam «Chefi la cuțite». Eu știam formate din străinătate, chiar am vrut să patricip, dar mă frământa o întrebare: Cu cine fac eu echipă?

Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze. Nu voiam o prințesă, iar, dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața… Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert.

Am dat câteva probe ca prezentatoare TV. Eram atât de relaxată atunci când am dat proba, am fost cum sunt eu, așa. Acum, uitându-mă, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt prezentatoare”, a declarat Gina, potrivit a1.ro.

„Colegii mei, dar cred că și concurenții, sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru aventura «Asia Express continuă».

Doamne… îmi imaginez cum era ziua de dinaintea plecării. Ești foarte agitat, stresat, verifici încă o dată bagajele, pentru că, oricum, ai făcut-o de 1.270 de ori, verfici dacă ai achitat toate facturile, îți iei la revedere de la cei dragi și ai, așa, o nerăbdare în suflet. Dar să știți că mă gândesc la voi și o să-mi lipsească aventura asta.

Voiam să vă spun să aveți grijă de voi și să vă întoarceți cu bine acasă și să-mi trimiteți 5.760 de poze de unde sunteți, că, dacă nu, vă bat. Și mai aveam să vă spun ceva. A, da! «Simpaticilor, Asia Express continuă»”, a spus vedeta pe Instagram, înainte ca filmările pentru noul sezon să înceapă…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news