Home Stiri Iată care este cel mai bun moment pentru a face dragoste! Oare ești disponibilă?

Iată care este cel mai bun moment pentru a face dragoste! Oare ești disponibilă?

autor Elena Yvette
186 vizualizari

Lucru descoperit de către oamenii de știință, acesta pare a fi cel mai bun moment pentru o partidă de sex. Oare tu cum stai cu timpul?

Iată-care-este-cel-mai-bun-moment-pentru-a-face-dragoste

Se spune că sincronizarea este succesul în tot ceea ce ne propunem. Cercetătorii britanici au descoperit cum să calculeze momentul ideal pentru a face sex.

Acest lucru se pare că depinde de următoarele aspecte: stările prin care trece o persoană pe parcursul unei zile, ritmul cicardian, care este reprezentat de totalitatea fluctuațiilor prezente la nivel hormonal, temperatura organismului și presiunea din sânge.

Iată astfel care este modalitatea prin care ceasul biologic îți ghidează traiul și îți poate spune chiar și când ai șanse să mori, dar și care este momentul ideal pentru tine pentru a avea parte de o partidă de sex de vis!

Pofta pentru sex diferă destul de mult de la bărbați la femei. Bărbații au pofte mai mari, datorită nivelului ridicat de testosteron, pe parcursul serii, în timp ce femeile au o poftă mai accentuată abia după ce seara s-a încheiat.

Se pare că un moment care să fie pe placul amândurora ar fi la răsărit. „În această perioadă a zilei, nivelul testosteronului și al energiei este mărit pentru ambele sexe. Tot în această perioadă a zile, partenerii par să se streseze gândindu-se la toate activitățile ce trebuie să le facă în ziua respectivă, motiv care încurajează actul sexual” afirmă Geraldine Myers, sexolog.

Mai exact, cercetătorii au descoperit că momentul ideal pentru „acționare” este la ora 5:48.
Nu trebuie însă să vă forțați norocul. Cercetători de la Harvard susțin faptul că în ultimele faze de somn, șansele de a avea parte de un atac de cord sunt cele mai mari, lucru care nu este de dorit! Motivul este faptul că în aceste momente visele noastre sunt mult mai intense, iar inima pare să fie „stoarsă” de energie, fiind concentrată și pe trezit…

Astfel, o cantitate mare de adrenalină este eliberată, iar acest lucru poate duce la o ruptură a arterelor. Așadar, atenție mare la eforturile depuse în cursul dimineții!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies