HomeStiri Mondene Iată cât a câștigat Gheorghe Visu pentru filmul „Toate pânzele sus”!

Iată cât a câștigat Gheorghe Visu pentru filmul „Toate pânzele sus”!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Iată-cât-a-câștigat-Gheorghe-Visu-pentru-filmul-„Toate-pânzele-sus”.jpg

Gheorghe Visu a decis să spună cât a câștigat pentru rolul din „Toate pânzele sus” și ce a făcut cu acești bani.

Iată-cât-a-câștigat-Gheorghe-Visu-pentru-filmul-„Toate-pânzele-sus” in Stiri Mondene

În anul 1975, Gheorghe Visu a interpretat rolul vagabondului Black Pedro. În acel moment era un actor debutant, iar suma câștigată a fost una impresionantă. A câștigat 10.000 de lei pe care i-a cheltuit fără să se gândească prea mult.

„Am plecat la mare cu 10 000 de lei, banii câștigați din «Toate pânzele sus». Pusesem banii la CEC, dar i-am scos, i-am pus într-o geantă de umăr și i-am cheltuit pe toți într-o săptămână. Îmi plăcea să merg la restaurant, mi-am cumpărat o saltea gonflabilă pentru două persoane pe care, când am plecat, am lăsat-o la gazdă pentru că mi-a fost lene s-o car la București. Am făcut banii praf la mare pe nimicuri. La cazino nu mă duceam… După ‘90 am intrat prima oara în cazino. Am și jucat, dar nu mi-a plăcut din fericire”, a povestit Gheorghe Visu.

Deși declară că a cheltuit acei bani doar pe prostii, actorului nu îi pare deloc rău și își amintește cu nostalgie de acele moment memorabile din viața lui…

in Stiri Mondene

Gheorghe Visu este un actor roman de film și de teatru. A devenit cunoscut datorită rolului interpretat în capodopera cinematografică „Toate pânzele sus” însă și-a înmulțit considerabil numărul fanilor odată cu apariția în producțiile MediaPro Pictures. Acesta a interpretat rolul bulibașei State Potcovaru, proaspăt întors în România de la Paris. A jucat în aceste producții alături de cunoscuta actriță Carmen Tănase, ce a interpretat rolul soției lui, Flăcărica.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed