Home Stiri Iată cât a câștigat Gheorghe Visu pentru filmul „Toate pânzele sus”!

Iată cât a câștigat Gheorghe Visu pentru filmul „Toate pânzele sus”!

autor Elena Yvette
163 vizualizari

Gheorghe Visu a decis să spună cât a câștigat pentru rolul din „Toate pânzele sus” și ce a făcut cu acești bani.

2

În anul 1975, Gheorghe Visu a interpretat rolul vagabondului Black Pedro. În acel moment era un actor debutant, iar suma câștigată a fost una impresionantă. A câștigat 10.000 de lei pe care i-a cheltuit fără să se gândească prea mult.

„Am plecat la mare cu 10 000 de lei, banii câștigați din «Toate pânzele sus». Pusesem banii la CEC, dar i-am scos, i-am pus într-o geantă de umăr și i-am cheltuit pe toți într-o săptămână. Îmi plăcea să merg la restaurant, mi-am cumpărat o saltea gonflabilă pentru două persoane pe care, când am plecat, am lăsat-o la gazdă pentru că mi-a fost lene s-o car la București. Am făcut banii praf la mare pe nimicuri. La cazino nu mă duceam… După ‘90 am intrat prima oara în cazino. Am și jucat, dar nu mi-a plăcut din fericire”, a povestit Gheorghe Visu.

Deși declară că a cheltuit acei bani doar pe prostii, actorului nu îi pare deloc rău și își amintește cu nostalgie de acele moment memorabile din viața lui…

3

Gheorghe Visu este un actor roman de film și de teatru. A devenit cunoscut datorită rolului interpretat în capodopera cinematografică „Toate pânzele sus” însă și-a înmulțit considerabil numărul fanilor odată cu apariția în producțiile MediaPro Pictures. Acesta a interpretat rolul bulibașei State Potcovaru, proaspăt întors în România de la Paris. A jucat în aceste producții alături de cunoscuta actriță Carmen Tănase, ce a interpretat rolul soției lui, Flăcărica.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies