HomeStiri Mondene Iată ce spune Daniela Nane despre nunta cu Adrian Cioroianu

Iată ce spune Daniela Nane despre nunta cu Adrian Cioroianu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Iată-ce-spune-Daniela-Nane-despre-nunta-cu-Adrian-Cioroianu in Stiri Mondene

Daniela Nane și Adrian Cioroianu sunt două persoane extrem de discrete și de aceea nu și-au dorit să anunțe public faptul că se vor căsători. Cei doi trăiesc o minunată poveste de dragoste încă din anul 2015, iar acum au făcut și pasul cel mare…

Iată ce spune Daniela Nane despre nunta cu Adrian Cioroianu

După ce s-a spus că cei doi au ținut secret evenimentul important, Daniela Nane a vorbit public, în cadrul unei emisiuni TV, despre acest lucru.

„Toată lumea a spus că ne-am ascuns… chiar nu a fost aşa. Noi am ieşit împreună, dar nu ne place să vorbim despre asta. Nunta a fost ceva intim. Din partea lui a participat sora, familiile noastre. Soțul meu a fost cu ideea să mă tund și inițial l-am tăiat puțin mai lung pentru că nu știam dacă o să-mi placă sau nu și după ce m-am obișnuit și am văzut că-mi stă bine, l-am tăiat și mai scurt și arată ca acum. Îmi place, mă simt bine, mă reprezintă, mă simt OK.

Pe la 27 de ani am mai fost tunsă așa scurt, cred că acum zece ani m-am tuns din nou, dar nu chiar atât de scurt, să fiu sinceră, atât de scurt nu a fost niciodată. Oricum părul crește, nu este nicio pagubă, ca să zic așa. Am învățat de mică faptul că nu te poate iubi toată lumea și nici nu trebuie și nu e înțelept să-ți dorești așa ceva vreodată. Este un consum energetic extraordinar de mare și miza e infimă. Niciodată nu o să te placă toată lumea, cum nici eu nu plac pe toată lumea.

Fiul meu vine la teatru, chiar îi place foarte mult. El este talentat, are har pentru această profesie, și-a făcut chiar și o trupă de teatru la liceu, chiar se preocupă de lucrurile astea. Săptămâna trecută chiar a filmat un film pentru o televiziune. A fost talentat de mic, dar are foarte multe alte abilități: de comunicare, este foarte creativ, e inteligent, are mintea ascuțită, ar putea să facă foarte multe lucruri. Dacă o să vrea să facă artă îl voi încuraja. Orice va vrea să facă, o să aibă tot sprijinul meu”, a declarat Daniela Nane în cadrul unei emisiuni TV.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed