HomeStiri Mondene Iată cine îi va lua locul lui Flick la Radio ZU!

Iată cine îi va lua locul lui Flick la Radio ZU!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/12/Iata-cine-va-lua-locul-lui-Flick-la-Radio-ZU-3.jpg

În urmă cu doar câteva zile, s-a aflat că Flick și-a dat demisia de la Radio ZU, rupând și prietenia cu Popescu, cel care i-a fost și coleg. Acum, se pare că acesta a fost deja înlocuit, iar persoana respectivă urmează să înceapă treaba cât mai curând.

Potrivit celor de la cancan.ro, Vlad Drăgulin este cel care îi va lua locul lui Flick. Plecarea Domnului Rimă a fost pusă pe seama Denisei Hodișan, existând zvonuri cum că aceasta nu a vrut ca soțul ei să mai lipsească de acasă. Din această cauză, Flick și-a dat demisia și a început o ceartă în toată regula cu Popescu, potrivit sursei menționate anterior.

Iată cine va lua locul lui Flick la Radio ZU! in Stiri Mondene

Vlad Drăgulin este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi. Acesta a jucat alături de Mihai Bendeac atât pe scena teatrelor, cât și în mai multe seriale televizate. În cadrul unui interviu acordat celor de la autotestmagazin.ro, Drăgulin a vorbit despre momentul în care a făcut cunoștință cu lumea actoriei.

Iată cine va lua locul lui Flick la Radio ZU! in Stiri Mondene

„În clasa a XI-a a venit la noi, la Buzău, profesorul Cătălin Naum de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. Își propusese să facă un spectacol cu elevii, iar un coleg a insistat să mergem împreună. Surpriză, din 90 de cursanți, eu am fost unul dintre cei păstrați. După doar câteva repetiții, profesorul Naum le-a spus părinților mei că trebuie neapărat să mă mut la un liceu în București. „O să devină un mare actor, aveți aur în casă”, tot spunea profesorul Naum. Ai mei au dat din cap neîncrezători.

Iată cine va lua locul lui Flick la Radio ZU! in Stiri Mondene

Respingeam ideea de teatru pentru că o asociam cu lipsa de bani. În clasa a XII-a am început pregătirea pentru Facultatea de Drept, trebuia să învăț pe rupte economie și gramatică. M-am pregătit cu cei mai buni profesori, apoi am învățat cu tata, care este economist. Din păcate, am picat admiterea. Dacă mai răspundeam la cinci întrebări, luam examenul, la taxă”, a spus prietenul lui Bendeac pentru sursa menționată mai sus…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed