HomeStiri Mondene Iată de ce Adela Popescu a renunțat la cariera de actriță!

Iată de ce Adela Popescu a renunțat la cariera de actriță!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/02/Iata-de-ce-Adela-Popescu-a-renuntat-la-cariera-de-actrita-3.jpg

Adela Popescu nu este doar un om de televiziune îndrăgit, ci și o actriță foarte talentată. Timp de mai mulți ani, aceasta a dat viață unor personaje extrem de apreciate și a jucat în cele mai urmărite seriale din România, dar a decis să renunțe la această latură a vieții sale.

Iată de ce Adela Popescu a renunțat la cariera de actriță! in Stiri Mondene

În ciuda faptului că oamenii nu se mai săturau să o vadă pe micile ecrane, Adela a spus că actoria este extrem de grea. Părerile celor din jur și sacrificiile pe care trebuia să le facă au făcut-o să se confrunte cu anxietatea și a decis să se retragă, acest lucru fiind definitoriu pentru sănătatea ei.

Iată de ce Adela Popescu a renunțat la cariera de actriță! in Stiri Mondene

„Munceam foarte, foarte mult și personajele astea pe care le interpretam eu, când ești protagonist, în general ești încercat de viață și ai tot felul de drame. Toate vin spre tine, dar tu, până la urmă, reușești să ajungi unde trebuie. Și am trecut prin diferite personaje cărora le muriseră părinții, copiii, erau înșelați etc. și eu nu filmam trei luni. Filmam un an un serial, o pauză de o lună, după care alt serial. Asta s-a întâmplat 11-12 ani. În momentul în care creierul tău primește doar imagini groaznice zice: «Bă, e nasol ce trăiești tu!». El nu mai face diferența.

Iată de ce Adela Popescu a renunțat la cariera de actriță! in Stiri Mondene

Din cauza asta, am avut anixeități destul de urâte. Au fost luni în care nu puteam să dorm deloc, mi-e era frică să închid ochii sau îmi era frică de întuneric. Mi-era frică de mulțime. Nu puteam să fac duș și să fie ușa închisă. Adică a fost rău. După care m-am liniștit, pur și simplu. La mine totul avea legătură cu oboseala cronică. Nu puteam să mă odihnesc”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

În prezent, Adela a luat o pauză și de la televiziune. Prezentatoarea este însărcinată cu al treilea copil și a decis să se retragă de pe micile ecrane pentru câteva luni, pentru a nu pune în pericol sănătatea sa și a micuțului pe care îl poartă în pântece…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed