HomeFără categorie Iată de ce apare George Clooney din ce în ce mai rar în filme!

Iată de ce apare George Clooney din ce în ce mai rar în filme!

autor Elena Yvette
680 views 2 minute timp de citit

Actorul în vârstă de 56 de ani a decis să vorbească în cadrul unui interviu despre aparițiile sale din ce în ce mai rare în filme. Iată ce a spus actorul în interviul acordat pentru publicația Sunday Times!

10

„Adevărul este că am jucat pentru o perioadă extrem de lungă şi, ştiţi, am 56 de ani… Nu mai sunt tipul care cucereşte toate femeile… N-ar trebui, de fapt, să mai fiu tipul care cucereşte toate femeile. Dar, uite, de exemplu, dacă cineva mi-ar oferi un rol ca cel al lui Paul Newman în «The Verdict», m-aş băga. Dar nu mai există astfel de propuneri. Din actorie obişnuiam să-mi plătesc chiria, dar mi-am vândut compania de tequilla pentru un miliard de dolari. Nu am nevoie de bani. Dacă vă uitaţi la ceea ce am făcut în ultimii 15 ani, ei bine, multe dintre filme nici nu s-ar fi făcut dacă nu m-aş fi luptat eu pentru ele. Nimeni nu intenţiona să facă «Good Night and Good Luck», «Michael Clayton» sau «Up in the Air» şi m-am luptat să fie realizate”, a declarat George Clooney în cadrul interviului…

11

Se pare că actorul își dorește să se dedice din ce în ce mai mult familiei, mai ales acum, că a devenit fericitul tată a doi copii, gemeni. Celebrul actor s-a căsătorit cu Amal Clooney, avocata de origine libaneză specializată pe drepturile omului. În 2014, Amal a fost desemnată cea mai interesantă persoană din lume, de celebra prezentatoare TV Barbara Walters. Cei doi sunt extreme de fericiți împreună, iar acest lucru îl determină pe actor să stea departe de profesia ce l-a consacrat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed