Home Stiri Iată prin ce dramă a trecut Smiley, în urmă cu mai mulți ani!

Iată prin ce dramă a trecut Smiley, în urmă cu mai mulți ani!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 489 views 2 minute timp de citit

Smiley a trecut, în urmă cu ceva timp, printr-un eveniment extrem de neplăcut. În timp ce era plecat în State, acesta a primit un telefon de la mama sa, care i-a spus ca tătăl lui făcuse, în urmă cu aproximativ o lună, un atac cerebral.

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună.

Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două-trei săptămâni înainte să-mi spună. După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri.

În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: «Scrie, scrie, scrie!». Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul ăsta: «Îmi e dor de tine, tată, vreau să ne vedem mai des»”, a declarat iubitul Ginei Pistol în cadrul unui podcast filmat alături de Damian Drăghici.

În urmă cu ceva timp, Smiley a acordat un interviu în care a vorbit despre cum face el muzică, fiind ceea ce și-a dorit dintotdeauna.

„Scriu tot timpul din experienţa personală. Fiecare piesă e scrisă diferit şi înseamnă un alt proces. Nu am o reţetă după care scriu piese, muzică, versuri. Câteodată, scriu versurile înainte. Alteori, am doar o idee sau o vorbă. Se întâmplă să am o stare, un instrumental care mă inspiră. Depinde. Eu trăiesc, acumulez şi, la un moment dat, dau experienţele afară.

Cel mai frumos a fost momentul când noi am spus: «Mamă, scoatem zece clipuri în zece luni, cât de tare!». A fost entuziasmul nebun, iar acum, pentru că ne-a ieşit, momentul începutului şi cel al sfârşitului sunt cele mai fericite”, a spus Smiley, conform monicascrie.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies