HomeStiri Mondene Ilinca și Alex Florea sunt câștigătorii Eurovision România 2017

Ilinca și Alex Florea sunt câștigătorii Eurovision România 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 852 views
ilinca-si-alex-florea-sunt-castigatorii-eurovision-romania-2017 in Stiri Mondene

Cei doi câștigători ai Eurovision România de anul acesta sunt Ilinca și Alex Florea, care au interpretat piesa „Yodel It”. Aceștia ne vor reprezenta țara la Kiev, după ce au primit din partea românilor peste 10.000 de voturi.

ilinca-si-alex-florea-sunt-castigatorii-eurovision-romania-2017

„Yodel It”, o combinație de rock, rap și yodelling, este piesa care ne va reprezenta anul acesta țara la cea de-a 62-a ediție a concursului internațional Eurovision. Interpretată de Ilinca și Alex Florea, aceasta a primit din partea telespectatorilor nu mai puțin de 10.377 de voturi, detașându-se cu mult de piesele care au completat podiumul. Pe lângă șansa de a ne reprezenta țara la Kiev, cei doi artiști au primit și un cec în valoare de 5.000 de euro. Iuliana Marciuc, șefa delegației României la Kiev, a declarat că acești bani vor fi folosiți în show-ul pe care cei doi cântăreți îl vor prezenta pe scena Eurovision 2017.

Pe locul doi s-a clasat piesa „I Won’t Surrender”, interpretată de un veteran al acestui concurs, Mihai Trestariu, care a obținut puțin peste 5.000 de voturi. Podiumul a fost completat de melodia în limba română „Petale”, cântată de trupa Instinct, care nu a reușit să adune decât 3.063 de voturi.

Finala Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, pe 13 mai, iar anul acesta se desfășoară sub sloganul „Celebrate Diversity”. Piesa cu care țara noastră intră în competiție, „Yodel It”, va putea fi ascultată în cadrul celei de-a doua semifinale, care va avea loc pe 11 mai…

Ilinca și Alex Florea au fost rivali în cadrul emisiunii de la Pro TV, „Vocea României”, dar se pare că fac o echipă foarte bună împreună. În competiție s-a înscris la început și Lora cu piesa „I Know” însă aceasta s-a retras pe parcurs, invocând „opinii diferite legate de modul în care se fac preselecțiile pentru concurs”. Melodia era compusă de DaBeatFreaks, un grup de producători britanici.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed