HomeStiri Mondene Ilinca Vandici a dezvaluit adevaratul motiv pentru care si-a pus silicoane

Ilinca Vandici a dezvaluit adevaratul motiv pentru care si-a pus silicoane

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
Ilinca Vandici a dezvaluit adevaratul motiv pentru care si-a pus silicoane

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” a dezvăluit de curând de ce a ales să își pună silicoane. Ilinca Vandici este o femeie foarte frumoasă. S-a căsătorit și a devenit mama unui băiețel.

Ilinca Vandici a decis că este momentul să își facă câteva îmbunătățiri în ceea ce privește aspectul fizic, din respect pentru cei care o privesc și o admiră.

„Am avut mereu grijă de mine, mi-a plăcut încă din copilărie să fiu atentă la modalitatea în care mă îmbrac şi arăt, tocmai de aceea am făcut sport de la vârsta de șapte ani. Mă prezint aproape zilnic în faţa a zeci de mii de telespectatori, fie că este vorba despre proiectul «Bravo, ai stil!» sau despre reţelele sociale, şi am responsabilitatea de a veni în faţa oamenilor aşa cum ei ar dori să mă vadă. Asta este calea pe care am hotărât să o urmez şi, din respect pentru cei care mă urmăresc şi pentru care pot constitui un exemplu de urmat, voi avea întotdeauna grijă de felul în care arăt”, a declarat Vandici.

Ilinca Vandici a ales să își facă implanturi mamare pentru că avea nevoie în urma sarcinii și alăptării

Ilinca Vandici impreuna cu sotul si fiul lor

„Cred că am fost mereu sinceră în ceea ce priveşte orice situaţie care s-a ivit în viaţa mea, la fel voi face şi acum. Am considerat că este momentul ca, după o naştere şi o alăptare, să apelez la o intervenţie chirurgicală de augmentare mamară. Am făcut acest lucru foarte informată şi foarte conştientă de absolut tot ce înseamnă această operaţie. Până una, alta, această este una dintre cele mai uşoare operaţii care există în acest moment, în lume şi sunt foarte mulţumită că am făcut acest lucru acum…

Nu am exagerat, adică am păstrat aceeaşi mărime, am «umblat» la formă. În rest, sunt aceeaşi Ilinca Vandici pe care o ştiţi, nu o să mă vedeţi cu ţinute mai sexy sau mai extravagante sau cu un decolteu mult mai adânc ca până acum. Îmi păstrez aceeaşi conduită şi acelaşi stil vestimentar”, a povestit Ilinca Vandici pentru Click!.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed