HomeStiri Ilinca Vandici, reacții subtile la adresa lui Ciprian Marica: „Am fost atrasă de o tipologie ușor toxică”

Ilinca Vandici, reacții subtile la adresa lui Ciprian Marica: „Am fost atrasă de o tipologie ușor toxică”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,K views 5 minute timp de citit

Ilinca Vandici nu are un trecut amoros foarte ușor. Aceasta a recunoscut că, pentru o bună perioadă, a fost atrasă de o tipologie toxică de bărbați, făcând aluzie la relația pe care a avut-o cu Ciprian Marica.

„M-am îndrăgostit în clasa a doua, de colegul meu de clasă. Îl chema Vlad Roman. Și a ținut până undeva în clasa a șaptea, când am avut, practic, primul meu iubit. Eram la o petrecere, într-o vară, am văzut un băiat care era cu vreo cinci ani mai mare decât mine și era gen bad boy. Lungă perioadă din viața mea am fost atrasă de o tipologie ușor toxică.

12Dragoste, pentru mine, înseamnă fix ce am eu în acest moment acasă. Relația aceea super închegată în care suntem și prieteni, dar suntem și amanți, suntem și colegi, dar suntem și părinți”, a spus Ilinca în cadrul unei emisiuni difuzate la radio.

„Cred  am găsit echilibrul între viața personală și carieră. Cu multă organizare și disciplină, reușești  le faci față ambelor,  le împaci pe amândouă și  reușești  te bucuri atât de o carieră înfloritoarecât și de o familie frumoasă.

13Ambele necesită timp, implicare și dragoste din partea mea și cred  am găsit rețeta succesului. Nu pot spune în cuvinte care este aceastaîn afară de organizare și foarte multă disciplină, e nevoie de iubire, atenție și răbdare din belșug”, a spus vedeta pentru cei de la cancan.ro.

14„În relația de doi ani pe care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al meu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii”, a mai spus prezentatoarea în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed